Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yüksek ücretli transferlerimiz PSG, Napoli, Bayern Münih, Milan gibi takımlardan geliyor, malum camia çuvalla para vererek Arabistan liginden oyuncu alıyor.
Aradaki bariz farkın sebeplerinden biri de bu

Schalkeli topculari severiz

Burdan bakınca küçümsenerek bakılsa da o dönem Lincoln’ü almak şu an Sane’yi almaya eşdeğerdi

Daha 1 sene öncesinde Real 15 m euro vermişti, satmamışlardı. Kötü sezon sonrası 5e bize saldılar

Fenerbahçenin Sikimovic transferi çok ilginç

Uçaktan indirip 9 m euro bonservis veriyorlar

Sonra Zenit’e kiralıyorlar, ambargodan oyuncu gitmiyor oraya

Herif orada bile oynayamıyor

Sonra da eski takımına geri kiralıyorlar
direkt havaya sıkılan bir 7 m euro (+ oyuncuya ne kadar verecekler bilmiyorum)

kulüpler, hakeden oyunculara yüksek bütçeler ayırdığı için değil, bu gibi boş harcamalar yüzünden batıyor kesin olarak.

Evet yapılacak haberleri ayarladım, bütün gazeteler buradan copy paste yapabilir.

-Evet Leroy Galatasaray'a transfer sürecin nasıl gerçekleşti?

+CL'de Galatasaray'a karşı oynadığımız maçta taraftardan ve atmosferden inanılmaz etkilenmiştim, ağzım açık kalmıştı. Böyle bir atmosferi daha önce görmemiştim. Hatta devre arasında hocama maçın 2. yarısında Galatasaray forması giymek istediğimi söyledim Hocam da Okan Buruk'a sormuş çocuk sizde oynamak istiyor diye ama Okan hoca Tuchel'e görmüyor musun sizi zaten eziyoruz şu anda Sane'yi ne yapayım, sezon sonunda bakarız falan demiş. Transferim o yüzden maçın devre arasında gerçekleşmemişti. Geçen yaz da olmadı bu sene kısmetmiş.

birgün herkes dursuncu olacak demiştim
1000033495.webp

osimhen
sane-bernardo-yunus
lemina-torreira
eren-danso-sanchez-boey
petrovic​
Sane'yi forvet gibi kullanabileceksek belki. Yoksa bu kadar topu ayağına isteyerek oynayan topçuyla statik kalabilir hücum sanki. Yalnız kalır Osi. Barış o yıpratıcı 2. forvet golünü baya iyi yapıyordu. Formdayken Mertens de çok iyi forvet koşuları atıyordu. Bu şekilde 1 forvet, arkasında da 5 orta saha karakterli oyuncu oluyoruz. Bekler de defansif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt