- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
@Murat Kara rtaşin dedigi gibi turnuvaya götürmeyin oyuncumuzu konuşması yapılıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temmuz 15e kadar falan sürüyor turnuva, gitmesi mantıksız harbiSane 30 Haziran sonrası zaten forma giyemez.
Bayern götürmek istese de ben anlaştım diyerek baskı yapsın.
O cok fazla para ediyor.İki maç alacağımız vardı, onun karşılığında salarlar.
Evden beri tum haberleri okuduktan sonra benbct:
: "Galatasaray'da transferden sorumlu yöneticilerle görüştüğümüzde, Leroy Sané transferinde işlerin olumlu gittiğini ancak henüz ıslak imza atılmadığını ifade ettiler. Transferin buradan dönmesinin artık çok sürpriz olduğunu söyleyebiliriz."
ıslak imza detayı önemli amaEvden beri tum haberleri okuduktan sonra ben
Bunun kadar bir halt bilmiyen baska kimse yokbct:
: "Galatasaray'da transferden sorumlu yöneticilerle görüştüğümüzde, Leroy Sané transferinde işlerin olumlu gittiğini ancak henüz ıslak imza atılmadığını ifade ettiler. Transferin buradan dönmesinin artık çok sürpriz olduğunu söyleyebiliriz."
Mantıksız tabi ya.temmuz 15e kadar falan sürüyor turnuva, gitmesi mantıksız harbi
Plettiye toz yutturuyoruz@Murat Kara rtaşin dedigi gibi turnuvaya götürmeyin oyuncumuzu konuşması yapılıyormuş
Ben sizi karistiriyorum ya. Hanginizle cok dalga geciliyordu?Kimsenin Sane hakkında görüşlerimi sormaması çok üzücü.
Forumda futboldan anlamayan adam izlenimine sahip olduğum için utanıyorumz.
O eleman burda Emre mor olur. Çok itici ve kendini beğenmiş bir tip. Onun irisi Zaniolo var işte. Kendini topa verse İtalyan aygırı elemanBen Bernardo Silva derim ama o 30 yasinda ve Joao Felix 25. Yani farkli düsünenler ne diyor diye sordum
Ben sizi karistiriyorum ya. Hanginizle cok dalga geciliyordu?
Savas Baris mi Baris Savas mi?
30 hazirana kadar sozlesmesi varsözleşmesi biten adam nasıl oynayacak turnuvada