Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.707
- 21.768
- 2.783
Yeni uyandım noldu bugün özet var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
realle görüşelim 8e alsın 25e bize satsınTapusunun yarisi hala Madrid'e ait. Ustelik 8 milyona geri satin alma opsiyonlari da duruyor. 30 Haziran'a kadar gecerli bu arada.
Yani Real onu isterse bugun 8 milyon alir yarin daha iyi bir takima 25-30'a falan satabilir tabi talipleri varsa.
Daha gecen gun Arjantin MT ile mac yapti Sili'ye karsi, suan hedefinde TR'de oynamak istemesi cok kucuk bir ihtimal oldugunu sende benim kadar iyi biliyorsun.
juve ile anlaştı dendiFener David’i alır o paraya bakıyor diyorlardı
Biz Osimhen'i alirsak para kalmaz o tarz bir transfere, o zaman dua et de Osimhen'i baskasi alsinrealle görüşelim 8e alsın 25e bize satsın

contedeki lukaku aikı ne böyle? tokmakçılık ilişkisi mi var acabaConte lukakasunu vermez. Arabistanda iyice şisen mitrovic dombilisi gelir 20 milyona
Menerime gene baş kalmışjuve ile anlaştı dendi
Leroy Sane'yi aldık reyizYeni uyandım noldu bugün özet var mı?
Merkez orta saha olmaz…BOEY olabilirrr ama merkez orta saha da sasirmam.
o çocuk muthiş bir çıkış yaptı da acaba sürekli olacak mıBiz Osimhen'i alirsak para kalmaz o tarz bir transfere, o zaman dua et de Osimhen'i baskasi alsin![]()
Dede show
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Son durum nediraklımız fikrimiz inancımız adil transferindedir
bavyeranın kalbinden...aklımız fikrimiz inancımız adil transferindedir
reis osimhen pazartesiye kadar belli oluyor net bilgi, ondan sonra rotamız belli olurBiz Osimhen'i alirsak para kalmaz o tarz bir transfere, o zaman dua et de Osimhen'i baskasi alsin![]()
Ne alaka ben ?
konyali bir is adami bu transfer ile ilgileniyor denildi yönetim tarafından.aklımız fikrimiz inancımız adil transferindedir