- 16 Haziran 2010
- 203.274
- 155.172
- 6.838
Kestirmek zor. Yani daha iyi bir takimda gormek lazim bunun icin.o çocuk muthiş bir çıkış yaptı da acaba sürekli olacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kestirmek zor. Yani daha iyi bir takimda gormek lazim bunun icin.o çocuk muthiş bir çıkış yaptı da acaba sürekli olacak mı
Yok reyz okudum şimdi bizim yönetim alacağını iddia etmiş sadeceLeroy Sane'yi aldık reyiz
Ne sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedavaSözünü tutmayacak mısın
Dede show
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
en iyisini yöneticilerimiz bilirMerkez orta saha olmaz…
ağabey konu ilgimi çekti tam olarak kaça gelir ?Ne sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedava
takas + bir miktar paraSon durum nedir
Bayern gibi bir dünya devi önünde adil konuşmayalım lütfenaklımız fikrimiz inancımız adil transferindedir
Senin akimina katilip Bernardo gelirse bu forum ziyaretcilerden bir sure arinacak kaptancimNe sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedava
mertens yerine odegaard gelseydi cuk otururdumertens gidiyo sane geliyor nasıl bi kulüp olduk
LeventimNe sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedava
Dostum bugün uyunur mu yavYeni uyandım noldu bugün özet var mı?
. Sane %99 + kaleci gelişmesi var.