- 23 Aralık 2008
- 65.312
- 63.183
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferin alevli zamanlarında nöbete veda edecek olman şahsımı üzdü rtaş.
4 binmiş formalar 20 bin yapar,izlandada değil misin senin için çerez parası zati reyisNe sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedava
Bernardo silva gelirse forum ayvayi yedi oyle diyeyimBu arada soz veren olduysa net atmali kicini ortaya. (tabi spoiler icinde lutfen koskoca ekrana gelmesini de istemem)
Nereden nereye geldiğimize dikkat çekmek istemiştim.Transferin alevli zamanlarında nöbete veda edecek olman şahsımı üzdü rtaş.
no 30 renkdaş 1 alana 2 .si %25 kampanyası mevcut 3 klık forma 2.250 ye geliyor düz 6 tane alsan bile 13.500 le yırtarsınNe sözü? Kıçımı atmak daha ucuza gelir. 5 forma 30 bin yapar fotoğraf bedava
Oynayabilmeli, top tutabiliyor, ara pasi yetisi de var.Yunus 10 numarada oynayabilecek mi acaba?? Merak ediyorum…
Barış yunus sane çok acayip bir şekil çıkabilir…
Dün neler olmuş yaw puahahah
Dün neler olmuş yaw puahahah
Ben de o yüzden merak ediyorum zaten. Alt yapıda hep 10 du. Montella sağa çekti verimi arttı. Şimdi yine ortada kalabalıkta zorlanır mı Kerem gibi o önemli…Oynayabilmeli, top tutabiliyor, ara pasi yetisi de var.
Ama adapte etmesi lazim hocanin. Cizgide sonucta bir tarafindan baski geliyor, merkez cok daha zor
levent bey gtünü hangi transfer için atacak not alalımForumun dört gözle bekledikleri:
1. Osimhen transferi
2. Sane transferinin resmileşmesi
3. Kaleci transferinin kampa yetiştirilmesi
4. Levent ağabeyin götü