Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukcu londra da kalip dönmüyorsa petrovic icin oradadir

Hangi maç

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan tribündeydik olimpiyattaydı maç yine full rüzgar tabi ama hangi maç olduğunu ben bile unuttum harbiden, gomis girip son dakika zımbalamıştı bütün stad aşağı indi :d karagümrük ya da pendik olabilir

Leroy Sané'nin Oyun Tarzı ve Özellikleri

Leroy Sané, hızı, top sürme yeteneği ve skorer kimliğiyle tanınır. Sol ayaklı bir oyuncu olan Sané, genellikle sol kanatta oynasa da sağ kanatta ve forvet arkasında da etkili olabilmektedir. Sahadaki patlayıcı hızı, kısa mesafelerde hızlı ivmelenmesi ve bire bir mücadelelerdeki başarısı, onu elit bir kanat oyuncusu yapar. Ayrıca ceza sahası dışından attığı goller ve oyun zekasıyla takım oyununa önemli katkılar sağlar.

Hız: Sané, Avrupa’nın en hızlı oyuncularından biri olarak kabul edilir. Sprint kapasitesi, savunmacıları geride bırakmasını sağlar.
Dribling: Oyuncu eksiltme konusunda son derece yetkin; dar alanlarda bile top kontrolünü koruyabiliyor.
Şut ve Gol Tehdidi: Ceza sahası dışından ve çapraz pozisyonlardan attığı gollerle tanınır.
Oyun Zekası: Doğru pas tercihleri ve takım arkadaşlarına yaptığı asistlerle yaratıcı bir oyuncu olduğunu kanıtlar.

Maddi anlamda kazanacağını kazanmış bir adam 2 - 3 milyon Euro için Bayern i bırakıp Türkiye yollarına düşmez. Demek ki mesele para değil.. Yeni bir challenge istiyor belli ki.. Kaldı ki; transfer sezonun da gelebilecek olası teklifleri beklemediği gibi, çok daha fazlasını teklif eden çapsızları da tercih etmemiş..

Ligi donunda sallamak, ligin içinden geçmek, ligi domine etmek.. Hangisini söylersen söyle bu adam için deyim tam olarak budur. Yeter ki, kafasını sahaya versin..

Genellikle ağır bir biçimde eleştirdiğimiz yönetimi de tebrik etmek gerekir. Transfer sezonunun başında, bu şekilde spektaküler bir transferi hiç hatırlamıyorum.

Son olarak.. Levent Bey in mabadını bekliyoruz :asd:

Sami Yen deki Bayern maçını full izlemek istiyorum…

Leroy Sané'nin Oyun Tarzı ve Özellikleri

Leroy Sané, hızı, top sürme yeteneği ve skorer kimliğiyle tanınır. Sol ayaklı bir oyuncu olan Sané, genellikle sol kanatta oynasa da sağ kanatta ve forvet arkasında da etkili olabilmektedir. Sahadaki patlayıcı hızı, kısa mesafelerde hızlı ivmelenmesi ve bire bir mücadelelerdeki başarısı, onu elit bir kanat oyuncusu yapar. Ayrıca ceza sahası dışından attığı goller ve oyun zekasıyla takım oyununa önemli katkılar sağlar.

Hız: Sané, Avrupa’nın en hızlı oyuncularından biri olarak kabul edilir. Sprint kapasitesi, savunmacıları geride bırakmasını sağlar.
Dribling: Oyuncu eksiltme konusunda son derece yetkin; dar alanlarda bile top kontrolünü koruyabiliyor.
Şut ve Gol Tehdidi: Ceza sahası dışından ve çapraz pozisyonlardan attığı gollerle tanınır.
Oyun Zekası: Doğru pas tercihleri ve takım arkadaşlarına yaptığı asistlerle yaratıcı bir oyuncu olduğunu kanıtlar.

Bernardo'da gelirse şimdiden, lig başlamadan HacıOsman playoff'ta getirir, bizim maçlara özel Uganda'dan hakem de.

Gerçi bi düşündüm şöyle, yine de koyar geçeriz.

Düşünsene iş adamı değilsin ama gidip iş bağlamaya çalışıyorsun, bu hatipoğlunun yapmaya çalıştığı buydu. Gardi bu işin profesyoneli, adam piyasada yıllarca yer edinmiş bağlantılar kurmuş okadar basit iş değil transfer. Erden timur boşuna gardi ile birlikte çalışmadı, işi bilene yaptıracaksın doğal olarak
Erdene futbol aş görevi ilk tebliğ edildiğinde bir süre bu işler nasıl oluyo diye ciddi ciddi çalışmış ne nasıl olur nasıl yapılır nasıl yapılmalıdır diye

Böyle insanlar başarılı olur işte sorumluluk bilinci böyle bir şey

Bıyık reiz de ben her şeyi bilirim diyip kulübü batırdı daha düz yolda yürümeyi cümle kurmayı bilmiyor

demek ki keramet erden'de değilmiş
Ban ekipleri yolda :

9x0cr4.gif

Bernardo silva 30 yaşında super futbolcu fakat daha o yaşlarda adama 30-35 bons+ maaş verecek seviyede değiliz

Bernardo Mou nun hemşehrisi olarak fenere gitmesin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt