Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değilde uçak takiplerinde kimse ROUTE tuşunu bilmiyor mu - diğer uçaklar gidiyor - rota görünüyor temiz haritada falan...

Grealish mi
Ulan keyfine kadro yapınca bi kanada sane bi kanada grealish yazardım hep. 10 numaraya falan da ihtiyacın kalmaz.

....................Nkunku..........
Grealish....................Sane
Ohaa

Ya abi tamam da Baris gider Sane gelir
Mertens zaten gitti onun yerine yine yeni birisi gelecek yunus da giderse Sallai ile yürümez oraya da transfer şart olacak. Kaleci zaten değişiyor sağ bek yine değişeceği konuşuluyor Stoper bakiyoruz bir yandan yani oturmus kadro yu tamamen silmenin anlamı yok 2-3 nokta atisi lazimdi barış kesinlikle kalmalı

Üstat bence oturmuş kadromuz yok 2 oyuncunun piyangosu ile işi götürdük osimhen + lemina bir de yunusun ilk yarı kilit maç çözmeleri. Super ligin hatrına götürdük zaten. Jelert, frank, cuesta bunlar banko elden çıkacak, barış çok cüzi paralar ödenmezse satılacağını sanmıyorum mertens zaten gitti yerine adam alınacak muslera da öyle. Biraz zoraki bizim durum mecburuz sanırım yapmaya. Yıkık dökük takım ile ilerledik aslında.

Mertens-sane eşdeğer değil #10 alınacak her türlü
değil tabii ki ama somut bir şey bakış açısı oluşturma adına.

başka adam almasan ile Sara / yunus 10 noyu götürecek diye yorumlanır (mesela)

yoksa eşdeğer tutmuyorum tabi profil olarak. İleri hat olarak genelliyorum.

misal Felix'e inanasım geliyor - kendini bulsa çok hikaye çıkar ama işte o mesela boş gazlama.Söylentiden yukarısı değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt