Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde kaleci varsa teklif yapiyoz bu agresiflik normal degil arkadas
IMG_5040.gif

Topla ve topsuz dengesini iyi ayarlamak lazım

Sane’ye adam kovalatmak zor olacaktır, Boey gibi adamlar çok değerli

Barış ve Osimhen gibi fiziksel anomaliler de rakip defansları mahvediyor

^Umarım düzgün planlama yapılır.

- kadro ve oynadigimiz oyuna dair tartisma adina ayri baslik acilasi , yorumlara dokulesi, kanimca dogru bir tespit yorum ^olmus .- kalemine saglik sevgili keramettin .

bunu takim geneli adina da genisletebiliriz
tum mevkileri dengelemek saha ici olasi eksiler artilar babinda genel bir degerlendirme gibi gibi. .

nacizane olarak ozellikle son 2 sezondur bu duruma dikkat cekiyorum,isimler den ziyade (her donem degistiginden)

kadro yapilanmasi adina ^baz aldigim durum ;
prototip'lerin tipolojik ozellikleri ve takimin saha ici dengesi adina gidilen isimlerin dogru secilip secilmedigi konusu....
(saha ici yayilim, oyun ici geliskenler vb adina) .

yazdigin mesaja ek ne yazilabilirdi babinda , nacizane eklentim ; -rotasyon- konusu olur. bayagidir alakasiz bir rotasyon durumu mevcut kulupte . hedef samimi sekilde avrupa ise, bu artik hata kaldiramaz bir silsile olmus vaziyette.
rotasyona bakisi , planlamayi mutlak rayina oturtturmak gerekir .

ki, bu durum sahsen uzun suredir en rahatsiz oldugum konularda basi cekiyor kadro planlamasina dair...
dedigim son 2 sezon ozelinde de ara ara farkli basliklarda bu duruma dikkati cekmistim kendimce .

nitekim hoca da son katildigi yayinda oz elestiri yapti, hata yaptigini da belirtti . <- bundan mutevvelit -> umarim artik dogru yol bulunur .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek

saygi ve selamlar .

bizim yabancı hesap hep böyle mi yapıyor yav

Real'in Comunicado Oficial gibi :D

Martinez'in sözleşmesi 2029'a kadar değil mi. Nasıl alacağız. Çok para isterler bence. O kadar para verene kadar az daha koyar daha uzun vaadeli olacak birini alırdım şahsen.

Evet CL alıyoruz seneye.

En azından oyunda falan alırız artık sjsjsjs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt