- 31 Ağustos 2021
- 69.652
- 49.836
- 3.258
acelesi yok adam biliyordu söylendiğinde ne olduğunubi üclü daha cektirmeliydi
o gülümseme bile yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acelesi yok adam biliyordu söylendiğinde ne olduğunubi üclü daha cektirmeliydi
11 haziran dolunayı ve öncesinden söz ettim zaten,al hilal konusunda bi kapanış yasanacak ve kendi kararı konusunda. Valla zaferi kazanabiliriz ciddi şekilde. -Mars kuzey düğümü kavusumu kraliyet yıldızı regulus -Dostum 8-12 haziran arası osimhene bakabilir misin @Sergen Zeren
11 haziran ve civarı ustad muhtemelen.(oncesi sonrası)ben çok umutlu değildim ama sane işi ve osimhenin hala burda olması iskillendirdi biraz.yani gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o var sanırım.Net olarak hangi gün ve saatlere dikkat etmeliyiz Sergen president?
Çekirge istilası gibi herifler ya.Şu basın mensubu terörüne ne şampiyonluk kutlamasında ne de böyle anlarda önlem alamıyoruz. Pakistan sokaklarında bedava yemek veriliyor gibi.
Büyücü bu korkuyorum ben Sergj'denAstrolog diye adamla Maytap yapanlar..??
Hürmetler
11 haziran yaklaşırken...chatgptye yorumlattim![]()
![]()
![]()
11 haziran dolunayı ve öncesinden söz ettim zaten,al hilal konusunda bi kapanış yasanacak ve kendi kararı konusunda. Valla zaferi kazanabiliriz ciddi şekilde. -Mars kuzey düğümü kavusumu kraliyet yıldızı regulus -Dostum 8-12 haziran arası osimhene bakabilir misin @Sergen Zeren
10 milyon fazlasi için gidecekse samimiyetsizdir zaten
11 haziran ve civarı ustad muhtemelen.(oncesi sonrası)ben çok umutlu değildim ama sane işi ve osimhenin hala burda olması iskillendirdi biraz.yani gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o var sanırım.Net olarak hangi gün ve saatlere dikkat etmeliyiz Sergen president?
@Sergen Zeren

ben gençten yanayım. muslera gibi 25-26 yaşındayken alalım 10 sene kafamız rahat etsin.Petrovic de olur Martinez de olur
Martinez tabii ki çok daha iyi ama ne kadar gerçekçi bilmem
Petrovic'ten uzun süre faydalanma fırsatı var öte yandan
İkisinden birini halledelim iki haftada
yok yavBi 5 bin kişi var mıydı karşılayan
yav sen burdakilere bakmaBu arada dursun özbek transferle bizzat ilgilenecek iddiasi da dogruymus galiba
Adam gelir gelmez baskan’a tesekkür etti
Büyücü bu korkuyorum ben Sergj'den![]()
![]()
![]()
yok hocam azdı ya yine de helal olsun bu saate kalkıp oraya giden adamın alnından öpmek lazım, ayaklarına sağlık hepsinin.Bi 5 bin kişi var mıydı karşılayan