Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.957
- 22.705
- 1.388
onun da bi riski varben gençten yanayım. muslera gibi 25-26 yaşındayken alalım 10 sene kafamız rahat etsin.
dandik de çıkabilir adam
martinez garanti iyi çıkar
böyle bi durum da var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun da bi riski varben gençten yanayım. muslera gibi 25-26 yaşındayken alalım 10 sene kafamız rahat etsin.
beni korkutmakta.Astrolog diye adamla Maytap yapanlar..??
Hürmetler
11 haziran yaklaşırken...chatgptye yorumlattim![]()
![]()
![]()
11 haziran dolunayı ve öncesinden söz ettim zaten,al hilal konusunda bi kapanış yasanacak ve kendi kararı konusunda. Valla zaferi kazanabiliriz ciddi şekilde. -Mars kuzey düğümü kavusumu kraliyet yıldızı regulus -Dostum 8-12 haziran arası osimhene bakabilir misin @Sergen Zeren
10 milyon fazlasi için gidecekse samimiyetsizdir zaten
11 haziran ve civarı ustad muhtemelen.(oncesi sonrası)ben çok umutlu değildim ama sane işi ve osimhenin hala burda olması iskillendirdi biraz.yani gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o var sanırım.Net olarak hangi gün ve saatlere dikkat etmeliyiz Sergen president?
@Sergen Zeren
11 haziran dedi ta 2 hafta önce
ve hala cezalı ahbert
Karşıladık da ne oldu. Herif gittiğinden beri adımızı anmayı bırak, 1 tane foto paylaşmadı. Şu gece 1000 yıl yaşayacağımızı zannetmiştik halbuki.
Ikisi obez diye mi.ben bu fatih demireliyle kaan kurali hep karistiriyorum
Serg'i seviyorum, 2 gün sonra burada11 haziran dedi ta 2 hafta önce
ve hala cezalı ahbert
evet ama bu petroviç için kiralık + opsiyon diyorlar.onun da bi riski var
dandik de çıkabilir adam
martinez garanti iyi çıkar
böyle bi durum da var
tipleri de benziyorIkisi obez diye mi.
Cezayı açmışNe demek istedin bu msjda

Kaldı Boey, Pavlovic ve Osimhen