Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu oyuncu getirme işini saat 22:00 gibi yapsalar hem katılım fazla olur hemde bizler uykusuz kalmayız .

Beyler uzun süredir şovmen pırpır maliyeti uygun bir top cambazının özlemini çekiyoruz..Bunun için Danimarka'nın Viborg takımında forma giyen Serginho'yu alabilirmiyiz alsak tutarm mı ?

BU SEZON 20 ASİST YAPTI​

24 yaşındaki kanat oyuncusunun 2026'ya kadar sözleşmesi var. Ancak ayrılmak istediğini Danimarka kulübünün yöneticilerine iletti. Geçtiğimiz sezon takımının en çok gol atan oyuncusu olan sambacı 6 gol attı. 20 de asist yaptı.

Sözleşmesinde 4 milyon euro'luk serbest kalma maddesi olan Serginho daha önce İsrail'den Maccabi Tel Aviv ve ile BAE'den Al Wasl'ın tekliflerini reddetti.

+Evander

Şaka maka Bernardo Silva ve Osimhen çekmiş olsak lig başlamadan bitecek.Daha iyi bir kadro kurmak için bu oyuncular iyi dünyada kimler var?

Eğer BAY gidiyorsa ben bu Leroy işini sevmedim.

Bay gider, Osi de kalmazsa takım atletizminin yarısı gidiyor demektir direkt.

Kadiköy'de 50 bin uruk-hai önünde aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.

Kadiköy'de aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.
Bay illa gideceğim diyorsa tutamayız, yoksa okan hoca ve yönetim kerem'de olduğu gibi tutmak ister elbet. Ama dediğin gibi atletizm ve güç konusunda kadro mühendisliği iyi yapılmalı.

Kadiköy'de 50 bin uruk-hai önünde aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.
Gidenle gelenin profil olarak aşağı yukarı benziyor olması gerekiyor sürdürülebilir bir başarı için bence. Sane piyango sayılır eyvallah da çok ciddi sıkıntı çekeriz BAY ve Osimhen'i kaybedersek. Yerlerine benzer atletik performans alabileceğimiz topçular lazım. Sane solda ve forvet arkasında da oynar.

Emre Özcan i izliyorum da bayiyor artık. Gençken keyifle açar izlerdik 1.5x ile bile zorlanıyorum

Emre Özcan i izliyorum da bayiyor artık. Gençken keyifle açar izlerdik 1.5x ile bile zorlanıyorum
@lobihaber's video Tweet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt