Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi tamam da bu kadar masrafa yüke giriyoruz eldeki en iyi asset barış tabii ki gidecek

Kimseyi göndermeden ek olarak 50 milyonluk maas yüküne mi girecektik

Eğer BAY gidiyorsa ben bu Leroy işini sevmedim.

Bay gider, Osi de kalmazsa takım atletizminin yarısı gidiyor demektir direkt.

Kadiköy'de 50 bin uruk-hai önünde aynı sezonda iki kere döve döve kazanan bu ikiliden mahrum olacaksak, temkinli olun derim ben.

Ben sane'den bagimsiz bakmak istiyorum acikcasi, 1 ay once de tv programi bir yerde mi baskan 1 - 2 satista olabilir diyerek akla getirmisti.

Demeye getirdigim sane den bagimsiz olarak gitme ihtimalini konusuyorduk burada da- üzücü ama adamda istiyorsa degerlendirmek yapacak bir sey yok basarilar dilemekten baska. Hoca cözum bulacak...

Barış’ın yeri dolmaz

İçerden yetişme bir adam da yok zaten muadil
Katiliyorum, defolarisa var ama fizik ve mac icinde kalma olarak dolmaz. Hocanin oyunu degistirmesi lazim, hizli olanlara top sallayip yakalamalari yerine mesafeyi dusurup top goturerek oyun oturtmasi gerek.

Sampiyon olduk lig kulvarina dusunce ama oradaki oyun bence tuttu gorunsede devamliligi zor bence.

60 70 dakikalik cok iyi maclariniz var ama 90 dakikaya daha az yorularak ve sahanin/topun hakimi olarak kalmamiz lazim gibi dusunuyorum.

Hocanin isi zor- her seyden once daha fazla oyuncu kullanmali maclarda. 14 15 kisiyle 50 mac dönmez

Kimseyi göndermeden ek olarak 50 milyonluk maas yüküne mi girecektik
cl inde üst tur ve bir sonraki cl katılımıyla fitlesirsin. bu süreçteki taraftar ilgisinden her türlü kaardasın hatta. kerem gibi kosa kosa gitmek isteyen topcu olmadığı sürece mevcut kadro tutulmalı. sallaisidir frankıdır onlardan bağımsız. o bölgeler daha iyilestirilebilir. yunus barıs kalıyorsa zniolo tutulmalı. daha güçlü kadro için daha iyi yedek kulübesine ihtiyacımız var. demirbayıdır jelertidir olacak iş değil. işler iyi gidince 11 zaten kurtarıyor maçı mesele işler kötü gittiğinde kenardan katkı alabilmek.

abi barış gidecek eyv da yerine kim gelecek gidip 30larına gelmiş adam çekmeyelim yeter herkes isim isim istiyor

Barış gidecekse en kötü 35m gelmeli ordan eğer öyle paralar gelmezse satılmamalı giderse de illa pres yapan bir oyuncu lazım gibi düşünmeyin,
Coman,Nkunku tarzı bir oyuncu alırsak Barış kadar pres yapmasalar da rakip bek zaten ileri çıkamaz varlığı pres olur

Valla aynısını Zaha içinde demişlerdi

Ben artık sahada performansını görmeden yorum yapmama kararı aldım

İnşallah çok başarılı olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaha’nın surat hep bir karıştı o kadar kişi karşılarken bile, bu adam abicim diye bağırıyor taraftara

Barış'ın zaten Yunus Apo tarafından falan dışlandığını hissediyorum en yakını Mertens'ti takımda o da gitti, Osimhen takasına giderse Barış'ın kariyeri için de çok iyi olur hem Osimhen'i de 35-40a bitiririz hem Keçiören'e pay da vermeyiz bence herkes için en mantıklı plan 35 ve Barış ı verip Osimheni almak

Barış degerini buluyorsa satılabilir ancak ciddi bir yerli oyuncu gurubu oluşturmamız lazım sırf bu yüzden farkı açıyoruz diye yabancı sınırlaması getirirler bu burda not olarak kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt