Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo’yu ikna etsen de totak maliyet çok farklı

Bernardo’nun bir kere bonservisi var.

Hiç istemeseler 20 isterler

Üstüne minimum 5-6 net maaşla 3 yılda 40 m euroluk paket olur

İlkay 1+1 9 maliyet oluyor arada 30 m euro fark var

Tam bu yüzden mümkün değil - Osimhen takım dengelerini bozar mı derken - böyle bir durumu tek oyuncuda OK tutabilecekken ikinci versiyonu kaldıramaz bizim ekonomi

tivit diye doğru demem ama referans olarak bakarsak bunu kaldırmamız mümkün değil Osi ihtimali masadayken.

hatta olmasa bile düşündürür epey - osi çok istisna bir adam yaşı fiziği vs nedeniyle. Sana verdiğinin %80 ini geri kazandırabilir.

Silva'da o olay yok - o hesap esas ciddi mali risk.

Twitterda manyağın teki gelip seneye şampiyon olacağız mi diye soruyor hergun,bütün astrolojik twitlerimi sildim kimliğim belli olmasın diye forumda

dünyanın en tempolu liginden gelen isim tempolu bi isim olmuyor ki hocam plde uçan zaha burda olmadı plden gelen bir çok isim burada tutunamadı ilkay bitik bi topçu gelirse tüm havayı bozacak
PL’de son sezonunda uçan zaha yoktu hem sakat geldi buraya yaz kampı geçirmedi hemde oyun tarzı daha çok hızıyla kontra atak üzerineydi.

PL’de son sezonunda uçan zaha yoktu hem sakat geldi buraya yaz kampı geçirmedi hemde oyun tarzı daha çok hızıyla kontra atak üzerineydi.
ilkay tempo katmaz ki takıma aksine yavaşlatır toplu oyunda kalite artar o ayrı uygun maliyetle gelecekse okey ama 6 7 milyon euro gibi maaşlara kesinlikle değmez

Hangisine ne katmış mertens.

Öğretmeye Top kontrolü ile başlasaydı kerem ve barışa. Çok öğretmiş gerçekten ya da orta açmayı.

Yunus zaten yetenekli ona gerek yok.
Ya mentörlük demek oyun özelliği öğrendirmek anlamına gelmiyor ki. İlk başta profesyonelliği, yapılan hataları anlatıp nelerin daha iyi yapilabilecegini, pozisyon bilgisini aktarmayı, cana yakınlığı vs bunları gerektiriyor bana göre. Örnek olarak Keremin taraftarlar ile arasında sıkıntı olduğunda araya girip gol sonrası barismalarini sağlayan isim Mertens‘di mesela o dönem. Mertens olmasaydı Kerem çok daha erken gitmiş olurdu

sane gazından fener ayyaşı alır mı acaba (Grealish) :D işenen edilen ortamda rahat uyum sağlayabilir.

ilkay tempo katmaz ki takıma aksine yavaşlatır toplu oyunda kalite artar o ayrı uygun maliyetle gelecekse okey ama 6 7 milyon euro gibi maaşlara kesinlikle değmez
İyide Torreira yerine direk İlkay koymuyoruz ki. Sakatlıktan sonra Sarada çok tempolu değildi. Çok değişen bişey olmayacak yani

dünyanın en tempolu liginden gelen isim tempolu bi isim olmuyor ki hocam plde uçan zaha burda olmadı plden gelen bir çok isim burada tutunamadı ilkay bitik bi topçu gelirse tüm havayı bozacak

Baştan söyleyeyim, İlkay'ın gelmesini ben de istemiyorum, yaşından ve maliyetinden dolayı. Ama Zaha, açık oynayan takımlara karşı iş yapıyordu. İlkay, takımına kamyon tır duvar ören kapanan takımlara karşı oynuyordu; çok büyük bir fark var.

yerli oyuncuların azalması hiç iyi bir şey değil bu arada üstelik takım hafızasını kaybetmemeli muslera-mertens gibi isimlerden sonra barışda giderse bu konuda ciddi sıkıntı min ilk 11 e 3 yerli yazmamız gerek bizim

Baştan söyleyeyim, İlkay'ın gelmesini ben de istemiyorum, yaşından ve maliyetinden dolayı. Ama Zaha, açık oynayan takımlara karşı iş yapıyordu. İlkay, takımına kamyon tır duvar ören kapanan takımlara karşı oynuyordu; çok büyük bir fark var.
tempo açısından söyledim zaha pl'de uçuyordu fiziksel olarak

Baris’in gitmesi bizim adimiza eksi yazar

Sezon icerisinden örnekler verelim,yunus’un sakat oldugu dönem baris-sallai kanatlari ile oynadik ve etkili olamadik

Baris ve yunus bu sezon bayagi gol ve oyun katkisi yaptilar,sallai ise daha farkli bir profil oldugu icin AZ maclari,hatay,kasimpasa ve fener maclarinda zorluklar yasadik hatta sezonu kaybedecegiz diye panik havasi da olustu

Sane dahil oldu kanat rotasyonuna ama bundan dolayi yunus veya baris’i yollamak son derece yanlis cünkü lig ve cl uzun bir maraton olacak ve bu oyunculara ihtiyacimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt