Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saneden sonra boey ve kaleci transferleri haziran bitmeden bitecek gibi. Bu transferlerden sonra temmuz ayını bekleyerek geçiririz ki bence de biraz frene basılmalı.
Fren yok abi fren patladı. Fren yaparsak berkanlari keremleri izlemek zorunda kalırız. Orta sahaya iyi yedek oyuncular almak lazim

Boey can ciğer ama iyi sezon geçirdi denilemez yazılan çizilene göre (taraftarda tepkiliydi diye aklımda kalmış)

tahminen bi Davies gibi bindirmesi zayıf olduğu içindir diye düşünüyordum hücumsal anlamda. 3 4 ü geçmez bu sene baktığım bayern maçı - oda göz ucuyla.

kiralık ama ne şartlarda kiralık gibi soruları beraberinde getiriyor.

dip not: tabii ki eldekilerden iyidir. orası tartışmaya kapalı
zorlansa bizim daha işimize gelecek opsiyonda adam bulunamaz mı sizce?
Sevgil Can çok güzel diyorsunda,iyi bir sezon geçirmiş olsa bu şartlarda mümkünmü bize gelmesi:))))) şuan bir ayağı çukurda olduğu için hevesleniyoruz .Lütfen bunu unutma.Gelecek yeniden parlatabiliriz adına Bayern düşünür.Yoksa aksi takdirde daha dün 30+5 verdiği oyuncuyu yollarmı?

Buarada en büyük eksiğimiz iyi bir BOEY.Biliyorsun.

Son düzenleme:
Gomis'in boşluğunuda Gomis ile doldurmuştuk. Boey de böyle oluyor. Enteresan takımız..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

bernardo gelirse harbiden şampiyonlar ligi için üst seviye bi hale geliriz araplara gitmeye sıcak bakmıyorsa bu transfer bitebilir

Acil schalke altyapı ürünlerini inceleyin, yeni transferler orada

1749715931071.webp

Barış'ın zaten Yunus Apo tarafından falan dışlandığını hissediyorum en yakını Mertens'ti takımda o da gitti, Osimhen takasına giderse Barış'ın kariyeri için de çok iyi olur hem Osimhen'i de 35-40a bitiririz hem Keçiören'e pay da vermeyiz bence herkes için en mantıklı plan 35 ve Barış ı verip Osimheni almak
VAy vayy vay dahice bu laflarnı işteki arkadaşalrıma kullanırım

Mevcut kadrodan oyuncu satmadan Petrovic+Pavlovic+Ilkay+Boey+Osi gelse CL 'de yarı finali zorlar mıyız?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Salih Özcan ve ilkay guzel olur.ama ege arac buyuk lütuf bizim icin,egem gibisi yok ulkede.okan buruk sure vermek zorunda kalacak

Sevgil Can çok güzel diyorsunda,iyi bir sezon geçirmiş olsa bu şartlarda mümkünmü bize gelmesi:))))) şuan bir ayağı çukurda olduğu için hevesleniyoruz .Lütfen bunu unutma.Gelecek yeniden parlatabiliriz adına Bayern düşünür.Yoksa aksi takdirde daha dün 30+5 verdiği oyuncuyu yollarmı?
işte bunun beraberinde getirdiği sorular var - hangi şartta vs gibi. Bayern oyuncusu sonuçta kontratlı , para verdiği.

enteresan geliyor bana - ben oynatmayacağım , orda ilk 11 oynasın , performans verirse ne ala diyordur en kötü bayern tarafı.

yoksa dediğin gibi tabii ki havadan önümüze düşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt