Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ı göndermek saçmalık olur
Barış'a varana kadar maaş yükünden kurtulmamız gereken tonla adam var
İyi bir teklif gelirse ancak ve ancak.Ben Barış'ın Kerem gibi tutturacağınıda tahmin etmiyorum. Şöyle olursa napoli Osimhen işi olur , Barış'ı Allahaaşkına ister napoli 40-45 düşeriz .Ozaman olabilir.

Eren dinkci,mertcan ayhan,salih özcan iyi transferler olur.bi de su alt ligdeki cocuk vardi,baris gibi kanat oynayabilir bence

Walker 35 yasina geldi, Milan'da da iyi gozukmedi maalesef.
İyiydi orda da milan sanki çok hücum oynamayan bir takımmis gibi 3luye geçip bir de jimenezi oynattı otoban oldu o kanat zaten.Biraz kullanmasını bilene bizde takımın hem havasını olumlu etkiler hem her geçişi savunur-leminadan beri pek geçiş yemiyoruz gerçi ama-

işte bunun beraberinde getirdiği sorular var - hangi şartta vs gibi. Bayern oyuncusu sonuçta kontratlı , para verdiği.

enteresan geliyor bana - ben oynatmayacağım , orda ilk 11 oynasın , performans verirse ne ala diyordur en kötü bayern tarafı.

yoksa dediğin gibi tabii ki havadan önümüze düşmez.
Antrenman fotoları vs paylaşıyorda,geçen sezon ki performansı nedeniyle yöneticiler korkuyorlar oynatabilmek adına.Şu kupa öncesi 1-2 güne alabilirsek birşekilde çok iyi ,kupada eğer oynayıpta mükemmel görüntü çizerse"olur ya" zaten bu işi unut. Bizim sağ bek arayışı devam eder.Umarım ABD ye yola çıkmadan kaparız:)))) Çok bencilce bir düşünce ama HAdi diyorum.

Ne değişik psikoljidir - hiç bir şey duymadık kulaklarımız çınladı diye etkilendiğin yerde , senin lehine o ses çıkıyor.

topçu olacaktık valla - şöyle duygular zor yaşanır.

Yusuf yuzlu baskanim

11_21_53_GtLb_6YWAAAYuGX.webp

Biraz frene bassak iyi olur.
Martinez, Pavloviç, Osimhen ve Barcola alıp nadasa çekilelim. Fırsat transferi olursa kaparız.

Barış gidecekse yerini dolduracak tek isim

Kingsley Coman (B.Münih)

Sakatlık hikayesi olsa da zaman zaman teknik ve fizik olarak ondan daha iyisi olabilecek tek oyuncu kendisi.

Ama ben Barış'ın kalmasını istiyorum.

Yeri bende çok ayrı. Bu takımın efsanesi olmalı. Hasan, Bülent vb.

Sacha Boey için uygun bir satın alma opsiyonu kaç olmalı?

Bayern 15'ten aşağısını kabul etmez muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt