Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris'in yeri Zaniolo ile dolamaz cunku yerli-yabanci olayini unutuyorsunuz gibime geliyor. Bu sekilde yeni yabanci transfer yapma sansin da azaliyor.

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson
Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata
Icardi
Yusuf Demir

Bunlarin hepsi yabanci sayiliyor.

Kac tane adam var daha, tam tamina 15 oyuncu oldu. Nasil kadro yapacaksin ustelik yerli oyuncu bulunma sarti da var, hem lig icin hem Avrupa icin.
5-6 tanesi gider bunların.

Bazı şeyler anlaşılmıyor galiba ama bir daha yazayım

Osimhen Avrupa’dan max 10 net teklif alır

Liverpool Wirtze 130 m euro bons verdi, maaşı 13 m euro olacak

Yani öyle 15 net falan istiyorsa bunu anca PSG verir
IMG_9260.webp

Zaten pl maaşlarına bakarsak net 15 almasına imkan yok. Net 10 milyon bile şüpheli

Bir kaç gün önce buraya İngilizlerin osimhene dair yazdığı bir makale bırakmıştım.

Maaş beklentisinin yanında pl’deki top6 takımlarının cl’ye gidememe durumunda oyuncularına uyguladığı kesintiler varmış. Osimhen’in bu tarz maddelerden muaf olmak istediği ve pl takımlarınında kadro içi dengeler açısından buna kesinlikle yanaşmadığını yazmışlar.

Sane transferinin büyüklüğünü sane sahaya çıkana kadar anlayamayacağım snaırım

clde manuya chelseaye çakınca tam kavrayacağım

5-6 tanesi gider bunların.
Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson

Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata ?
Icardi
Yusuf Demir
Ross

soyle yaptim 10 oyuncu kaliyor, 4 tane daha aliriz o zaman.

Morata da olur giderse 5 tane oyuncu alabiliriz.

Liverpool,arsenal ve psg forvetsiz oynuyorlar

Ön tarafa koyduklari oyuncunun oyunun icinde olmasini istiyorlar

Arsenal belki transfer yapacak o bölge’ye ama yine oyunun icinde olan pas isabeti olan bir oyuncu alirlar

Bu yüzden osimhen bazi takimlarin oyun anlayisina uymaz diye düsünüyorum

Bizim disimizda osimhen icin ideal takimlar juve manu inter ve xabi alonso ayni anlayis ile devam ederse real madrid

Onlar da bu maas yüküne girmiyorlar

Sanchez
Cuesta
Frankowski
Jelert
Nelsson

Jakobs
Torreira
Lemina
Sara
Zaniolo
Sallai
Sané
Morata ?
Icardi
Yusuf Demir
Ross

soyle yaptim 10 oyuncu kaliyor, 4 tane daha aliriz o zaman.
Morata da olur giderse 5 tane oyuncu alabiliriz.
morata gidiyor hocam galiba, saneli düzende keşke kalsa çok faydalı olur (eğer osi gelmeyecekse)

morata/icardi
sane/sallai-millot/sara-yunus/?
sara/xhaka-lemina/torreira
eren/jakobs-opoku/apo-sanchez-boey/fran
petrovic​

Sezon içerisinde Barış’a sövüp, sayanlar. Hatta yedek otursun Sallai daha iyi diyenler şimdi Barış gidemez, giderse yerine kim oynayacak demeye başladı. Kerem giderken de yerine kim oynayacak tantanası yapılıyordu. Ekim’den sonra kimse Kerem kalsaydı demedi.

Zannediyorlar ki oyun konsolu oynuyoruz Yunus, Barış, Sane’den 2’si oynayınca zannediliyor ki dışarıda kalan hazır kıta bekleyecek. Yıllardır da gördünüz, ilk Sezon Yunus’tan ne kadar verim alabildik?

Olmuyor işte arkadaşlar, yedekte belli seviyenin üstünde oyuncu olmuyor. Yunus, Barış ve Sane bizim as takım seviyesinde eğer biri forvet arkası oynamayacaksa bence biri gidecek, gitmeli.
Yunus
Sane
Barış
Santrafor denkleminde ,sara sa dışarıda kalıyor
4/2/3/1 de nereye kadar

Barış kalmalı..

Sane geldi, Barış kesin gidici.. Artık şu zihniyetten çıkmamız lazım.. Büyük olmak, büyük hayaller kurmak öyle lafla olmuyor maalesef.. Mevcuttaki iyileri tutup, üstüne daha iyilerini getirerek oluyor..

İlkay gelmeli..

Ergen kız triplerine, muhasebeciliğe gerek yok. Herkes sanıyor ki sadece CL oynayacağız.. Sürekliliği olmayan başarı tesadüfidir. Her yıl CL de olmak için önce bu ligi kazanmak gerekiyor. İster beğenin, ister beğenmeyin İlkay bir futbol aklıdır. Ve hatta bana göre Mertensi de cebinden çıkarır.. İçerde çok maç çözecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt