Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Seten: “Galatasaray’da futbol Abdullah Kavukcu’nun, Eray Yazgan da ona destek olacak.”

toptan ne kadar anladigi süpheli bi herif futbola ne gibi katkı sunabilir

ulan dursun

İbrahim Seten: “Galatasaray’da futbol Abdullah Kavukcu’nun, Eray Yazgan da ona destek olacak.”

ulan dursun
Küfretmeyeyim diyorum üyelere örnek olayım diyorum da yok olmuyor

Yine yarrra.ı yedik

Aslında bakarsan Nelson da tuttu diyebiliriz. Ama onu uygun anda satmayı beceremedik.
Copenhagen gibi göz önünde bulunan bir kulüpten yapılan transferi ben pek scout transferi saymıyorum. Üstelik Nelsson bize geldiğinde 22 yaşında, takımında banko oynayan, gayet hazır bir oyuncuydu. Keza aynı şekilde ŞL'de bir sürü maçta oynamış Jelert de bana göre scout transferi değil. Marcao'yu sayabiliriz. Boey, bir de tutarsa Nhaga'yı.

ulan dursun
Katkı sunacak dediği Eray Yazgan yurt içi görüşmeleri, oyuncuların geliş sürecinde kalacağı yerleri falan ayarlama vb. yani aslında iş olmayan sadece görünsün diye görevlendirmedir böyle ise. Görüşmeler, ikna vb. işlerinde Kavukçu var yine. Oliver Kahn görüşmesinde bir SD olur mu dedim ama olmayacak herhalde.

Kötü stoperdi fena olmayan bir sağ bekti.

Yine de biz almalıydık ama Maicon alınırken Denayer kiralanmıştı üstüne FFP cezası yiyince alamadık.

Maicon rezalet bir stoperdi evet ama tüm hikayeyi birbirine karıştırmış yine.
Birşey daha hatirliyorum sonraki donem erden timur zamani daha yeni gelirken sanirim.Bu cenk ergünun denayerle sahilde transfer goruşmesi yaparken fotolari cikmisti hatta 2.5 yada 3milyon euro gibi maas istemislerdi o zaman icin ucuk paralar istediler.İyiki alinmamiş.Gözden yillardir düşmüs birisini 3 milyon maaşa sokacakti yillik bize cenk kardeş.

Birşey daha hatirliyorum sonraki donem erden timur zamani daha yeni gelirken sanirim.Bu cenk ergünun denayerle sahilde transfer goruşmesi yaparken fotolari cikmisti hatta 2.5 yada 3milyon euro gibi maas istemislerdi o zaman icin ucuk paralar istediler.İyiki alinmamiş.Gözden yillardir düşmüs birisini 3 milyon maaşa sokacakti yillik bize cenk kardeş.
Evet beleş olduğu dönem ismi geçmişti ama yüksek maaşla Katar’a gitti.

Zeki Çelik, Roma'da 1.7M€ + bonuslar kazanıyor. Sözleşme uzatma görüşmeleri için Zeki ile Roma arasındaki fark 600 bin euro civarında.

Zeki, Galatasaray başta olmak üzere diğer kulüplerden gelen teklifleri geri çevirdi. (La Gazzetta)

Galatasaray, Dušan Vlahović'i İstanbul'a getirmek için çılgın bir plan yapıyor. (La Gazzetta)
Menajer haberi gibi. Bu arada Avrupa'da alabileceği en iyi teklifi biz vermişizdir gerçekten bir ilgi varsa Sane'ye yakın yada o parayı vermişizdir 8-9 maaş+3 milyon sadakat primi gibi bir teklif olmuştur. Daha yükseğini de kimse vermez. Bu arkadaş gelirse kelepçeli parti haberlerini duyabiliriz. Bizim ligde her türlü iş yapacak bir profil bu arada partilerden sıra gelirse tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt