Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HKXvr-fWUAApnNn

Alvarez 500 se osimhen 1 milyar anasını satiyim osi alvarezden 2xfalan iyi topçu real 200-250 yi hazırlamadan gelmesin 120 ye 150 ye satalım diyenler kafamı buluyonuz abi saçma sapan adamlara 70-80 milyon çekiyorlar

Benim gördüğüm TFF ve şikeci tayfa kanteyi u23 kontenjanına sokacak kadar istikrarlı duruş sergiler.

Osimhenin ve barışın satıldığı senaryo da

Uğurcan
Singo Pavlovic Abdulkerim Jakobs
Camavinga Sara
Sane Bernardo Leao
Lewandowski

lewa bu sezon rahat rahat 20+atar bizim ligde arkasına da genç potansiyelli bir isim alırsak sorun olacağını düşünmüyorum he ben osimhenin gideceğinide sanmıyorum bu sezon için özellikle reale gitmez vini gibi mbappe gibi adamların olduğu yere gitmez gittiği yerin starı ikonu olmak isteyecek bir isim osimhen

İlk transferimiz 15-20 gün sonra anca gelir muhtemelen birine yüksek bons vereceğiz imşallah içimize sinecek bir isim olur

Ya gene elimizde 30 milyon kapı kapı dolaşıyoruz gibi bi his
Ustteki gibi adamlarin(cafer degil tabii - su ben de yazacam deyip her gun BILGI diye kolpa yazan) her yazip cizdigi istemeden de olsa seni bu dusunceye itiyor.

Sal gitsin transfer isini.ne zaman gorulmus haziran basinda bizimkilerin is bitirdigi. Temmuz 2inci haftasina kadar bir cacik olmaz. Muhabirlerin etkilesim periyodundayiz

Resmi transfer döneminin açılmasını

Resmi imzadan bahsetmiyorum. Doğru düzgün birisiyle görüşüyor muyuz belli değil. Ha işi bilseler diyeceğim ki gizli tutuyorlar amenna. Ama biliyorum ki davul zurna herkese ilan ediliyor. Kimseyle imza aşamasına geldiğimizi düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt