Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.313
- 23.824
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya Ali :red:Ermenistanla en iyi dönemimizi yaşıyoruz, çok rahat takılır sıkıntı yok.
para harcamamak takımdaki yaşlıları tutmak tek planları23 yas ustu transfer beklentim kalmadi. Rezil yonetimin hicbir plani yok.
Çok şükür uzun zaman sonra Sane'siz bir kadro kurma adlı çalışma.Ellerine sağlık.
Bana da artik öyle geliyor. Yeni forvetle kim uğraşacak tut icardiyi gec. Transfer yapma 10+4u sucla. Bravo dursun.para harcamamak takımdaki yaşlıları tutmak tek planları
Toure 24 yaşında değil miShomudurov veya toure ismi ciktiysa
Aziz yıldırım aynı kafada
Son webo kuytli kadroda kalmış akli
Bence kural icin toureyi alirlar
Setenlerde konusuyor cunku, bakti halukta tik yok. ANK ile takiliyorAli Naci haberleri görüyorum twitterda sürekli
lig nasıl olsa garanti avrupa her türlü imkansız kafasında dursun özbek maalesefBana da artik öyle geliyor. Yeni forvetle kim uğraşacak tut icardiyi gec. Transfer yapma 10+4u sucla. Bravo dursun.
70'e tamamdır bu iş
Brighton bu sekilde paylasim yapmis
İyi seni yine tehdit etmiş@Recep Buruk ‘a yapılamıyor bir gün sen admin değilsin süper moderatörsün dedim diye özelden beni tehdit etti