- 4 Ağustos 2009
- 90.951
- 72.292
- 5.358
Bunlar olacak zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar olacak zaten
Can Long yattıysa Dursun başkan bonservis vermemek için free Bernardo çeker.Can Uzun u neden Nürnberg teyken almıyoruz Umudum
@Umut IşıkSoyle birsey var hasanim
Once Bernardo acilen gelmesi lazim. Bunlar 10 pozisyonunda daha iyisine yapamaz ve o pozisyon cok kritik bizim icin.
Bende orta saha olarak en cok istedigim isim, Camavinga ama o is olmaz cok pahali. Ugocukwu da bize gelmez diye dusunuyorum.
Hic ama hic ugrasmadan direk West Ham'dan, Magassayi direk ceksinler. Tam aradigimiz holding midfieldier orta saha.
10: Bernardo
6: Magassa
Yedek santrafor: Jhon Duran
Duran konusu soyle, cocukta kumas var ve biraz sevgiye ihtiyaci var. Okan Buruk bu konularda gayet basarili ama kontrati bizim lehimize olmasi lazim.
1-2m arasi bir kiralik ucret
maximum 3.5m maas ve bonus falan yok
tek tarafli fesih maddesi eger huzursuzluk ve disiplinsiz yaratirsa.
boyle olursa hemen gelsin cunku icardinin yurucek hali yok
@Umut Işık
O zaman da 'ne ispatlamış ki 10-11 milyon verecekmişiz?' denirdi de ondan. Bu kafayla hiçbir zaman tavanı gerçekten yüksek genç oyuncu alamayız. Hem sağlam potansiyel vaad etsin hem de az para verelim (Pekmezli özdeyişi bilirsin) ile olmuyor tabii. Sonra gidip bedavadan biraz pahalıya bulup getirebildiklerin de 'elek altı' Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz gibiler oluyor haliyle. Umarım Can Armando tırt çıkmaz; onda bir şeyler var gibi.Can Uzun u neden Nürnberg teyken almıyoruz Umudum
Motz ortalığı karistiriyorHer osuruktan tweeti buraya tasiyip heriflere prim vermeyin, anladik transfer istiyorsunuz ama kim ula bunlar hep?
Aradigimiz adam Magassa, westhamdanCamavinga ve Thuram'ın olduklarından daha yüksek değerde görüldüklerini düşünüyorum.
Evetver kırmızıyı dedirtecek gelismeler mevcut mu acaba
dursun başkanın listesini deli gibi merak ettiğimiz doğrudurDursun ugurcan transferinden sonra kendisini yohan cruyf, önder özen seviyesi bir futbol profu sanmaya basladi. Devre arasının ikinci bölümü geliyor.
fransa orta siralardan takimladan bir tane adam alirlar, biter.Devre arası Guaye, Ruiz derken alın size transfer diye Ngaha'yı aldılar. Bakalım koca yaz ne yapacaklar iş bilmezler.
kutucu muadilmanji takasi yararlı bi alisveris olur gibi heis