Ulaş Anli
Parçalı Üye
CL grupta rezil olursak burası karışır tuz kuru iken konuşmak kolay5 sene üst üste şampiyonluk söz konusu avrupa bile umurumda değil bu sene, 2-3 güzel galibiyet alalım heyecan yaşayalım yeterli benim için "bu senelik"
CL grupta rezil olursak burası karışır tuz kuru iken konuşmak kolay5 sene üst üste şampiyonluk söz konusu avrupa bile umurumda değil bu sene, 2-3 güzel galibiyet alalım heyecan yaşayalım yeterli benim için "bu senelik"
CL grupta rezil olursak burası karışır tuz kuru iken konuşmak kolay
messiyi koymayıp cristianoyu koyan adam ne kadar toptan anlıyor olabilir ki
Wow atan erkek;wow atanların arka kapısı gıcırdıyordur
hadi bakalım atmaya devam edin gıcırdaklar
Alamazsın mümkün değil 10 puan torreira lemina apo ve davinson ile atletizimleri çok düştü merkezimiz bunlar. En az ikisini formda atlet adamla değişmen lazım8'de 0 çekelim mi dedim ula ne dedik 3 sükseli güzel galibiyet alalım zaten üstüne 1 beraberlik aldık mı 10 puan falan kalırız ilk 24'e, bana yeter bu sene için
5 sene üst üste şampiyonluğu ve özellikle ligin anasını ******************************************************** üst üste koymayı bu sene özelinde her şeyden çok istiyorum
dostum sabit fikirli olursan başarısız olursunSn.Hocamizin fikirlerini rüzgarin yönüne göre berlirlediği, sallamıs oldugunu gösteren değerli üyemiz @Aybars Ay 'a attığı video neticesinde tebriklerimi sunarım.
Alamazsın mümkün değil 10 puan torreira lemina apo ve davinson ile atletizimleri çok düştü merkezimiz bunlar. En az ikisini formda atlet adamla değişmen lazım
Doğru söze ne denir Sevgili Murat.Sanki o fiyatlara almak sorumluluğumuz varmış gibi.Sonrada birinci tercihimiz olmadı bu oldu muhabbeti.Gueye olmadı Jelert var .Alamayacagimiz heriflerle uğraşıp taraftari kanser edecekleri 3 aylık periyoda girdik
İsmini "Döşemeci Cafer" yapalım mı?Futbolu bilen bi hocamız olsa 4 yılda 7 şampiyonluk alcektik
messiyi koymayıp cristianoyu koyan adam ne kadar toptan anlıyor olabilir ki
alcektik alsene fln türkçeniz çok iyi kim öğrettiFutbolu bilen bi hocamız olsa 4 yılda 7 şampiyonluk alcektik