Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bana öyle geliyor ki avrupada da maaşlar yükseliyor

realin son 2 transferinde konuşulan maaşlar mesela aşırı fazla

üstelik bunlar öyle büyük transferler de değil

bizim gibi takımların yeni bir stratejiye ihtiyacı var

önümüze gelene 20 milyon maaş veremeyiz

Paz kesin donüyormu ya da dondumu ? Diaz a banko yol verecekler sanirim
Perez'e kalirsa donecek ama Mourinho ile bu konuda toplanti yapilacak , kadro muhendisligi acisindan ne kadar dogru olur diye. Ofansif acidan merkezde fazla bolluk olacak oyle yada boyle.

Brahim Diaz büyük fırsat ama bizimkiler 10 kontenjan değişir ya da oyuncu göndermeyi bekleme modunda gibi görünüyorlar pek çok böyle fırsat kaçacak hala İcardiden haber beklemek kadar saçma bir şey olamaz

Konate serbest oldugu icin senelik net 12 milyon euro maas alacak.

Silva da senelik yaklasik net 9 milyon euro maas alacak o da serbest zaten.

Bunlar Real gibi bir takim icin astronomik maas sayilmaz zaten bonservisleri olmadigi icin veriliyor bu maaslar.

Diger dedigine katiliyorum bizim daha farkli bir stratejimiz olmali, her transferde ana madde > cok maas teklifi olmamali. Bunu anca bazi yildiz isimlerde yapmaliyiz yoksa zaten zor getirirsin.

Konate serbest oldugu icin senelik net 12 milyon euro maas alacak.

Silva da senelik yaklasik net 9 milyon euro maas alacak o da serbest zaten.

Bunlar Real gibi bir takim icin astronomik maas sayilmaz.
Belki oyle ama Bari'nin dedigine soyle katiliyorum.

Gunun sonunda bir oyuncunun menajeri oyuncuyla ne konusur "bak x adam su maasi aliyor, biz de bunu alabiliriz" bonservis vs yerine maas hesabi yaparlar bakinca.(Bence tabi)

Realin 9-12 maaslar verdigi denklemde, Sane gibi 10 M ba bitiremeyebiliriz bazi isimleri mesela. (Ki zaten cok tehlikeli limitler bunlar bizim ekonomimiz icin) O noktada teklif edecegin 10 M nu degil 15M nu dusunur mesela belkide oyuncular.

Belki oyle ama Bari'nin dedigine soyle katiliyorum.

Gunun sonunda bir oyuncunun menajeri oyuncuyla ne konusur "bak x adam su maasi aliyor, biz de bunu alabiliriz" bonservis vs yerine maas hesabi yaparlar bakinca.(Bence tabi)

Realin 9-12 maaslar verdigi denklemde, Sane gibi 10 M ba bitiremeyebiliriz bazi isimleri mesela. (Ki zaten cok tehlikeli limitler bunlar bizim ekonomimiz icin) O noktada teklif edecegin 10 M nu degil 15M nu dusunur mesela belkide oyuncular.
Zaten paradan ziyade bu oyunculara Real, Barca gibi takimlar talip oluyorsa bizim oyuncuyu transfer etme sansimiz sifir. Sane mesela bir firsatti yoksa onu da Real isteseydi buraya getiremezdik.

Bunun bilincinde olmaliyiz.

Zaten paradan ziyada bu oyunculara Real, Barca gibi takimlar talip oluyorsa bizim oyuncuyu transfer etme sansimiz sifir. Sane mesela bir firsatti yoksa onu da Real isteseydi buraya getiremezdik.

Bunun bilincinde olmaliyiz.
Oraya itiraz etmem tabii ki, benim dedigim attim Ath Madrid ile kapissan mesela , ya da ne bileyim napoli vs. (gerci napoli gibilerde,onlarda o maaslara cikamaz ama nispeten referans oluyor gibi dusunuyorum boyle transferler.)

25 27 yaslarinda adamda degil hani , 32 yasinda adama bu maasi veriyorlar. Dedigin gibi bonservissiz oldugu icin tabi.

Oraya itiraz etmem tabii ki, benim dedigim attim Ath Madrid ile kapissan mesela , ya da ne bileyim napoli vs. (gerci napoli gibilerde,onlarda o maaslara cikamaz ama nispeten referans oluyor gibi dusunuyorum boyle transferler.)

25 27 yaslarinda adamda degil hani , 32 yasinda adama bu maasi veriyorlar. Dedigin gibi bonservissiz oldugu icin tabi.
Tabi ki bonservissiz olunca oyuncu daha cok para isteyebiliyor, takimlarda verebiliyor cunku bonservis bedeli odemeyecekler .

Su da bir gercek, elin adami ne veriyorsa sen X2 yapmak zorundasin bu da Turkiye sartlari geregi maalesef kacinilmaz. Yani adama simdi LaLiga veya Serie A'dan soyle ilk 5 takimi diyelim talip oldu, zaten adamlar otomatikmen oraya sicak bakiyor. Hem ulke, hem takimlarin oynadigi lig daha cazip oluyor adamlar bu konuda avantajli bizim ulkeye nazaran.

Iste adama senelik 6-7 milyon mu teklif etmisler mesela? Sende 9-10 vereceksin yoksa ayni paraya adamlar gelmiyor yani. Cok paragoz olur yada baska sebeplerden oturu bizim takima sicak bakar veya sempati beslerse isler degisir, o da her oyuncuda olmaz zaten.

Birde boyle isim yapmis oyuncular goz onunde olmayi sever genelde, onlarda daha az paraya daha kaliteli takim/ligde kalmayi tercih ediyorlar.

ne mesela? ne yapılabilir? tamam yüksek maaş vermiyoruz, yıldız oyuncu transferi politikasını rafa kaldırıyoruz deyip tamamen fransa 2. ligden topçu ve yerli oyuncu yetiştirmeye mi odaklanılsın?

Tabi ki bonservissiz olunca oyuncu daha cok para isteyebiliyor, takimlarda verebiliyor cunku bonservis bedeli odemeyecekler .

Su da bir gercek, elin adami ne veriyorsa sen X2 yapmak zorundasin bu da Turkiye sartlari geregi maalesef kacinilmaz. Yani adama simdi LaLiga veya Serie A'dan soyle ilk 5 takimi diyelim talip oldu, zaten adamlar otomatikmen oraya sicak bakiyor. Hem ulke, hem takimlarin oynadigi lig daha cazip oluyor adamlar bu konuda avantajli bizim ulkeye nazaran.

Iste adama senelik 6-7 milyon mu teklif etmisler mesela? Sende 9-10 vereceksin yoksa ayni paraya adamlar gelmiyor yani. Cok paragoz olur yada baska sebeplerden oturu bizim takima sicak bakar veya sempati beslerse isler degisir, o da her oyuncuda olmaz zaten.

Birde boyle isim yapmis oyuncular goz onunde olmayi sever genelde, onlarda daha az paraya daha kaliteli takim/ligde kalmayi tercih ediyorlar.
O zaman ne sonuca cikiyoruz?

Adam gibi transfer calismasi, takip ve hazirlik olmadigi surece anca fazla paraya ligi kazaniriz ama o kadar - zaten onemlisi o mantigi ile transfer donemleri izlemeye devam.

en dinamik orta sahamız Sara’yı gönderip Bernardo çekmeyi planlıyorlardı, Bernardo oyun sistemimize uygun değil diyoruz , herkes diyor ki Bernardoya bitik diyorlar Madrid’e gidiyor, gitsin arkadaş bize gelmesin de, fiziği ve tipi Mertense benziyor diye o oyunu bekliyorlar

Di Marzioya göre Stankovic’e giderse Inter, Jones’tan vazgeçecek

Stankovic'in tapusunu aldilar ama eger takimda dusunmuyorlarsa kar yapip satabilirler. Aslinda tam bizlik oyuncuda simdi 23 milyona geri aldiklari oyuncuyu da 35'ten asagi birakmazlar gibime geliyor.

Curtis jonesun bir suç işlemesi lazım ki bize düşebilsin

Roma Soule’yi satmayı düşünüyor onu da düşünebiliriz u23e de uyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt