Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın orta sahasından kimse gitmesin köklü bir değişikliğe gerek yok 1 oyuncu gelse kafidir diyenler izlesin, izlesin ve artık ibret alsın!

Hatır vefa mefa ayağına Galatasaraya çok büyük kötülük yapıyorsunuz yapmayın!

Adam akıllı kimse yok. 90 izledim ama Arjantin ve Kolombiya ile Ingiltere haricinde fazla hatırlamıyorum. Hatta Kamerun
94 Dunga Romario Bebeto filan
98 Fransa'dan olabilir
2002 Ronaldo filan çok baskın idi
2006 yazdık
2010 Ramos yazdım
2014 belki olurdu
2018 Varane olabilirdi
2002 yok
Bu arada sadece şampiyonlardan yazdım

İtalyadan yazacaksak bu isim Cannavaro olur..
Onun disinda kulup kariyerleri Materazziden katkat iyi olan Puyol ve Varane da yazilabilir illa sampiyon yazacaksak..

Ben soyle bakiyorum olaya en iyi 20 stoper yazsam muhtemelen Materazzi aklima gelmez o yuzden sirf zidanei attirdi diye de boyle onur listelerinde olmasi tuhaf geliyor..

İcardi kaliyorsa yabanci forvet almazlar .. Duranin geldigi senaryoda da devre arasi ya icardi ya duran tekme tokat gonderilir

Icardiyi oynamayacak ki. O yuzden bir tane daha forvet alacagiz. Dursun sacmalamanin da bir sınırı var dursunnnnn.

GS gibi büyük kulüpler her daim 3 golcüyle ilerlemeli

gecen sene osimen yarısında yoktu ıkınmak suretiyle zor bela samp olduk

puan rekoru kırdıgımız sezonlarda hep 3 golcüyle gittik batshuayiler moratalar fln

isimden bagimsiz 3 ileri uc ile girilmeli sezona

14 yabancıda 3 kontenjanı forvetle doldurma enayiliğini yapacağımıza inanmak istemiyorum bu gerçekleşse bile hayatı sorgularım büyük ihtimalle matrix,inception falan teorilerini internette araştırıp kendime zarar verebilirim

2. forvet oh oh oh gibi bir herif olmalı. Pır pır ele ayağa sığmayan sürekli maçın içinde ve topla ilişkisi fena olmayan 10-15 milyon bandında bir herif bulmak zor olmamalı.

GS gibi büyük kulüpler her daim 3 golcüyle ilerlemeli

gecen sene osimen yarısında yoktu ıkınmak suretiyle zor bela samp olduk

puan rekoru kırdıgımız sezonlarda hep 3 golcüyle gittik batshuayiler moratalar fln

isimden bagimsiz 3 ileri uc ile girilmeli sezona

osi fırsatı olmasa icardi-bats devam edecektik, osi geldi icardi sezonu kapadı yine 2 devam ettik bence çok absürd değil

3. forvet olacaksa da umut bozok vs olmalı

Arjantinli şahsın tatil yapıp gezip sonra sözleşme imzalamaya geleceğini söyledik. Adam futbolu bırakmış kim niye 1 milyon bile teklif etsin dedik. Yok Juve, yok Arjantin ligi falan filan deniyordu. 5 milyonu zaten anca Gs verirdi buna. Arjantinliler sakın gelme diyor bunun fotolarının altına, kendini Gsye yamayacak yine, Gsden başka 4-5 milyon veren YOK anlayın artık

Diyelimki Icardi teklifi kabul etti, üstüne de Duran'ı aldık. Saçma olmaz mı?

İcardi kalıyorsa artık forvete başka bir 23 yaş üstü yabancı alınamaz, haliyle Okan hoca her haliyle her söylediği ile İcardi'ye güvenmediğini ve artık istemediğini belli etti, mecburen 23 yaş altı santrafor gelecek o da Duran olur.

Başka santrafor mu yok 23 yaş altı, evet bu başka mesele.

Okan hoca profil olarak kalkıp "istemiyorum gönderin" tarzı açıklamalar yapan biri değil atıyorum Conte gibi. Adamın mizacı bu değil. Yönetim olarak sen hocanın elini rahatlatacağına daha da zorlaştırıyorsun.

Sanchez, Tor, Sane, Osimhen harici tüm yabancılar iyi bir teklif gelmesi haline gönderilebilir benim nezdimde. Ama yerlerini bile dolduramayacakları için hepsi kalacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt