Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sezon içerisinde verilen bir söz var federasyon tarafından... yoksa bu kadar dillendirilmezdi bu konu... kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ayyuk a çıkar yakında...
Çıkıp söylemeleri gerek o halde. Çünkü mafya bozuntusu kara cahil çıktı ve belliydi bu kuralın olacağı diyerek bu konuyu taça atmış oldu. Sezon içerisinde bir ara sosyal medyada yazıldı 12+2 ama resmi ağızdan kimse bahsetmedi. Yani kuralın şu anki hale geleceği, gelmeyeceğinden daha kesindi.

Bir de bizimkilerin federasyon ile ilişkisi zaten sıfıra yakın, kapalı kapılar ardında konuşmalara güvenip kuralı değiştireceklerine inanmaları da ayrı bir işgüzarlık olur.

Reijnders
Magassa
Diaz veya x birisi
Geriye 2 veya 3 yedek.
Çok zor olmamalı.

23 yaş ve yukarısında 5 oyuncu neye göre alabiliyoruz? Bak o saçma kural yüzünden bu gün Udinese o kuralı önüne koyarak senden oyuncunu ucuza almaya çalışıyor? Çok yakın bir örnek. Şu an sadece 1 adet u23 kontenjanın var hadi Jelert'i kiraya verirsin 2 adet diyelim u23 üstü aldığında yapacağın satışlarda Udinese gibi kulüplerin bu saçma kuralı sana karşı kullanma ihtimalleri oluyor. Kuralın değişmesi gerektiğini söyleyen kişilere laf atarak(ağlıyor) zaten kuralı savunmuş oluyorsun. İcardi ve Lemina(hala kendisi yerine aynı kalite ve maliyette rotasyon olmaya razı u23 önerini bekliyorum) gitse bile Nelsson ve Zaniolo'nun şu an hala bizim oyuncumuz olduğunu unutmadın umarım.

tabiki kullanır

sen 8 numara ararken aaa zaniolo mu alalım dersen sonra elinde kerem barış zaniolo yunus varken yetmez zaha ziyech tete de alalım boşverin 8 numarayı 10 numarayı dersen 3 senede sayısız sağ bek sol bek alırsan tabiki kullanır

ben mi yaptım bütün bu transferleri

bjk ile ts de diyor ki ben buna göre plan yaptım değiştirmeyin

ne olacak şimdi

kural mantıklı diyen bir allahın kulu görmedim ama öyle gözünüz dönmüş ki benim gibi adama bile hoca karşıtlığı yapıştırıp tapınıyorsunuz

yahu 23 yaşında adam alıp şlde rekabetçi olamıyorsun da kaç yaşında alacaksın adamı

28 yaşındaki ortalama papel gueyeye 40 milyon + 8 milyon maaş verince mi yarışacaksın

Dursun şu İcardi konusunda resmen sıvadı.

Yeter kardeşim ya bırak gitsin. Al oraya u23 o kontejanada 10 numara al 10+4 diye ağlama hiç değilse.

Parayı Merkez orta saha ve 10 numaraya gömüp sonra gidenlere göre şekil alacak bi plan oluşturulmalı ama nerde

Realle 3-4 yıl ödemeli 80 milyona Diaz+Camavinga paketi çok değiştirir bizi

HKnHi5FWgAAVAc1.webp

Udinese zaniolo nun tek talibi benim mi diyor fb kadar komiksin udinese

Ugurcan
Singo Davinson Zeze Jakobs
Oulai Camavinga
Sane Can Duran
Osimhen​

tabiki kullanır

sen 8 numara ararken aaa zaniolo mu alalım dersen sonra elinde kerem barış zaniolo yunus varken yetmez zaha ziyech tete de alalım boşverin 8 numarayı 10 numarayı dersen 3 senede sayısız sağ bek sol bek alırsan tabiki kullanır

ben mi yaptım bütün bu transferleri

bjk ile ts de diyor ki ben buna göre plan yaptım değiştirmeyin

ne olacak şimdi

kural mantıklı diyen bir allahın kulu görmedim ama öyle gözünüz dönmüş ki benim gibi adama bile hoca karşıtlığı yapıştırıp tapınıyorsunuz

yahu 23 yaşında adam alıp şlde rekabetçi olamıyorsun da kaç yaşında alacaksın adamı

28 yaşındaki ortalama papel gueyeye 40 milyon + 8 milyon maaş verince mi yarışacaksın
Beşiktaş nasıl buna göre transfer yapmış.

Oh ->25
rashica ->30
cerny -> 28
ndidi -> 30
murillo -> 30
udokhai ->28
djalo -> 26
agbadu -> 28

Onana geri gelecek
Amir geri gelecek

10 tane ellerinde var zaten önce bunları gönderecek sonra adam alacak.

Bi olaitan ucundan kurala uyuyor diye hazır olmuyorlar. Şuan hareket sınırlarında 3 tane u23 var o kadar.
Senden farklı durumda değiller. Ayrıca senin vedalaşabileceğin lemina, icardi gibi hamlelerin var.
Teklif gelecek olan bir sürü oyuncun var.

Ligi normal şartlarda itelenmese 8. falan bitirecek olan trabzonda 5 tane u23 var diye onlar da kurala hazır olmuyorlar. Paraları yok ve satabileceği oyuncular u23 olanlar onların yerine kimleri alacak da dolduracak.

Tm şişirme değerine göre dünya üzerinde en çok değer kazanan oyuncu oulai.

Ligin 2 sene içinden geçen barışa +2 +2 ekleyen adamlar +22 milyon değerle biçmiş. Herhangi bir fransa alt sıra takımlarından farkı olmayan bir takım gücünde Trabzonspor.
Seri patlayınca ağlamaya başlarlar.

O degilde bu takim sampiyon olamazsa 2-3 de olmaz, 6-7 olur. Ortamiz yok. Bu sene oraya dogru gidiyoruz, daha transferin kimin yapacagi belli degil. Kulup mu sirk mi belli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt