Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin asla istemeyerek westerloo ya gidecegim diye tutturmustu, ne degismis olacak ki bizi istesin(rotasyon olacagini bilerek).

Ben hala gecen sene ayagi temiz gordugum Alanyali Umit'i dusunuyorum o is icin.

Emin Bayram
Emirhan Başyiğit/Ada İbik
Ali Habeşoğlu
Emirhan İlkhan/Baran Ali Gezek
Hüseyin Maldar
Hasan Yakup İlçin

bu tarz bir yerli operasyonuna ihtiyaç var, gelecek yıllarımızı kurtarmak adına, bu tarz yerli pazarını toplayan takım gelecekte şampiyonluk serisi yakalayacak

Belçika'da hiç izlemedim ama verileri iyi görünüyor. Hem yerli hem de Avrupa için alt yapı kontenjanında olduğu düşünüldüğünde rotasyona çok iyi ekleme olur. Westerlo'nun başkanı zaten çok iyi GS'li fiyatı da sattığımız fiyat. Alınması her yönüyle çok mantıklı. 1 yıl performansı olan Ümit Akdağ için bile 10 milyon bonservis konuşuluyor ki kendisinin Avrupa'da yabancı sayılma durumu var.

Edit: Geliş tarhine göre TR yetişme sayılma durumu var sanırım Ümit'in.

Emin'in ayak kalitesi iyi ama hantal ve agresifliği düşüktü bizden gitmeden önce. Orda kendini geliştirdiyse bilemem. Lemina kadar stoperlik yapamaz kendini geliştirmediyse 4. stoper olarak düşünülüyosa mantıklı olabilir
Ligin kalitesinden bagimsiz ikili mucadele defansif istatistikleri olan bir oyuncu

Emin daha büyük lige transfer olur. Ordan orta seviye bir takima gidip yüksek forma bulma sansini bize yedek stoper olarak geri dönmeyi tercih eder diye düsünüyorum.

Derhal takımımıza Bassey-Onyedika-Lookman ve Onuachu kazandırılarak takımın kimyası +90 seviyelerine çıkartılmaĺıdır.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Emin'in dönüşü Semih Kaya'nın dönüşü gibi olur. Fazla bir şey beklememek lazım. Zaten vasat bir oyuncu. Yedek için bile olsa şahsen ben istemiyorum.

Ne Emin' i Allah aşkına ya? Tavanı 5.5/10 olan adam Belçika liginde o tavanına ulaşmış olsa ne yazar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt