Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Birbirlerinden farklı haber veriyorlar. Ne olursa olsun biri bildi mi olacak? Yeni taktik bu mu?
Angry Season 3 GIF by The Office

Sıradaki kolpa. Baba tarafı gs'ye sıcak bakıyormuş ama anne tarafı sıcak bakmıyormuş

10+4 yüzünden saibariyi kaçırmış olmamız uykularınızı kaçırmıyor mu ?

Şuan tarafıma transfer yapacağız bilgisi ulaştı camiamıza hayırlı olsun.

Silas andersen eski kulupte maasi yillik 346 bin euro. Hedefsiz sporting.

Arayana 10-15 milyona da potansiyelli genç adam var,
Ama sen ya teknik kapasitesi sınırlı savruk ve dalgın mevkisiz adama fizik ve atletizm için 30 milyon Euro verirsen ya da son gün Uğurcan'ı Trabzon'dan 30 milyon Euro'ya aldım diye böbürlenirsen her transfer döneminde böyle kıvranırsın, para kalmadı, 10+4 diye ağlar durursun

Arayana 10-15 milyona da potansiyelli genç adam var,
Ama sen ya teknik kapasitesi sınırlı savruk ve dalgın mevkisiz adama fizik ve atletizm için 30 milyon Euro verirsen ya da son gün Uğurcan'ı Trabzon'dan 30 milyon Euro'ya aldım diye böbürlenirsen her transfer döneminde böyle kıvranırsın, para kalmadı, 10+4 diye ağlar durursun
Adam kendini oynadığı ligde ispatlamis milli takımda oynuyor biz burada sanki denemeye alacakmışız gibi üstten konuşuyoruz ben olsam ben de gelmem

Bu Sporting Silas Anderseni alıyor Sergi Altimira haberleri de vardı. Hjulmandı kim alıyor? Adamlar satmadan aynı bölgeye iki transfer yapıyorlar ne zaman bu şekil yönetileceğiz..

Ömer Bayram bir twit at "Geliyor, rahat olun" diye. Bi de göz kırpan kıvırtan emoji
Etkileşimin ırzına geçersin.

Curtis Jones- İnter haberleri de devam ediyor. Konuşulan fiyatlarda 25-30 milyon euro civarı fiyatlar sanırım. Bizim de orta saha için 30-35 civarı bütçemiz olduğunu düşünürsek sizce bu parayı Curtis Jones(muhtemel İnter'e gidecek), Pape Mate Sarr(u23), Joao Gomes hangisine yatırırdınız?

Curtis Jones- İnter haberleri de devam ediyor. Konuşulan fiyatlarda 25-30 milyon euro civarı fiyatlar sanırım. Bizim de orta saha için 30-35 civarı bütçemiz olduğunu düşünürsek sizce bu parayı Curtis Jones(muhtemel İnter'e gidecek), Pape Mate Sarr(u23), Joao Gomes hangisine yatırırdınız?

Joao gomes adı geçenlerin hiçbiriyle rakip değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt