Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.583
- 3.413
Iyimi bu selehattin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birbirlerinden farklı haber veriyorlar. Ne olursa olsun biri bildi mi olacak? Yeni taktik bu mu?
![]()
Adam kendini oynadığı ligde ispatlamis milli takımda oynuyor biz burada sanki denemeye alacakmışız gibi üstten konuşuyoruz ben olsam ben de gelmemArayana 10-15 milyona da potansiyelli genç adam var,
Ama sen ya teknik kapasitesi sınırlı savruk ve dalgın mevkisiz adama fizik ve atletizm için 30 milyon Euro verirsen ya da son gün Uğurcan'ı Trabzon'dan 30 milyon Euro'ya aldım diye böbürlenirsen her transfer döneminde böyle kıvranırsın, para kalmadı, 10+4 diye ağlar durursun
ewt gelişmelerin yokluğunda biraz da can sıkıntımızı giderelim..
Keyifli geçiyor üstatDursun Özbek: "Dünya Kupasını izleyelim"
![]()
HedefsizlikBu Sporting Silas Anderseni alıyor Sergi Altimira haberleri de vardı. Hjulmandı kim alıyor? Adamlar satmadan aynı bölgeye iki transfer yapıyorlar ne zaman bu şekil yönetileceğiz..
Birbirlerinden farklı haber veriyorlar. Ne olursa olsun biri bildi mi olacak? Yeni taktik bu mu?
![]()
kolpa saati
burhan mı naci mi
herifler kolpalıkta yarisiyo
Curtis Jones- İnter haberleri de devam ediyor. Konuşulan fiyatlarda 25-30 milyon euro civarı fiyatlar sanırım. Bizim de orta saha için 30-35 civarı bütçemiz olduğunu düşünürsek sizce bu parayı Curtis Jones(muhtemel İnter'e gidecek), Pape Mate Sarr(u23), Joao Gomes hangisine yatırırdınız?