Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.850
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun neresi kirmizi?
Bunun neresi kirmizi?
Ekli dosyayı görüntüle 325527
Bu performansa bu para, biz 20-30 milyona ne bulacağız bakalım böyle bir piyasada.
Piyasanin icine ettiler
hiç transfer yapmayarak protesto etmeliyizPiyasanin icine ettiler
Ekli dosyayı görüntüle 325527
Bu performansa bu para, biz 20-30 milyona ne bulacağız bakalım böyle bir piyasada.
arkadaşına kafa atan adamı itmiş ben rahatsız olmadımDerhal ekibimize katılmalı
Eyvallah potansiyele yatırım ama yine de çok fazla, piyasayı anlamsız yükseltir.Verilere bakmak hata olur, iki videosunu bile izlesen bu ne dersin bu çocuğa.
Geçen sene Diomande de 20ye giderken çılgın bir performansı yoktu bugün 70 veriyorlar ki Leipzig onu gönderip 20ye bunu alacaktı EPL takımları araya girince yükseldi fiyat.
Eleştirilmekten bu kadar korkmaHer yapılanı, her ismi geçeni boklayarak yani?! Tam da sana yakışanı bulmuşsun; aman ne marifet?!
Can Uzunu izlemedim bilmiyorum. Kimi 2. forvet demiş kimi santrafor demiş. Yine mevkisiz bir oyuncu almayalım. Bu çocuk net 10 numara mı yoksa Singo gibi 100 mevkide oynayan mevkisiz biri mi ?
Olmuş halil dervişoğluCan Uzunu izlemedim bilmiyorum. Kimi 2. forvet demiş kimi santrafor demiş. Yine mevkisiz bir oyuncu almayalım. Bu çocuk net 10 numara mı yoksa Singo gibi 100 mevkide oynayan mevkisiz biri mi ?