- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Macuna
Nelsson
Zaniolo
Jelert
paketine 20m euroya saralim
Nelsson
Zaniolo
Jelert
paketine 20m euroya saralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. attığım postta verdiği habere bak birde 2. ve 3. attığım twitlerdeki haberlere. Ya Dursun bu isimlerle taraftarı oyalayıp son gün oyuna getirecek taraftarı devre arasındaki gibi (bkz: Cl de oynayan BABA ORTASAHA)
Ya da bu Naci ile dalga geçiyorlar. Hedefi Bruno Fernandes olan kulüp nasıl ayağımı yorganıma göre uzatacam der.
Dursun Özbek daha önce sabıkalı olduğu için taraftarı oyalaması ihtimali daha mantıklı görünüyor.
Bot mu aldık acaba
Normalde 15ten aşağı olmamalılar. Sıçmık topçulara 8-10 çekiyor milletNelsson-8.500.000
Zaniolo-9.500.000
Bunlardan bir kuruş aşağısı olmamalı.
Aslında 10 da ikisi de ama neyse.
Noktası virgülüne katılıyorum, bir de Nhaga 'yı bir yere kiralayıp u23 bir sol stoper alabilsek keşke.1. Avrupa için alt yapı kontenjanında yer alan ve stoperde sayıca eksiklik açısından
Emin Bayram (Westerlo)
4.500.000 Euro maksimum ücret ile
2. U23 Forvet (Duran dışında)
3. U23 Kanat Forvet (Lang yerine)
4. U23 Ofansif Orta Saha
Bunlar dışında ana plan için zaten satışlar şart.
Atıyorum Sanchez gitti bize elit stoper gerekecek. İcardi yerine sadece alınabilecek 1 orta saha var kontenjan olarak
10 numara mevkisine ise Sara giderse bonservisli biri alınabilir.
Planlama açısından
1. Camavinga
2. Thuram
3. Joao Gomes
Üçlüsünden biri bu sıralama ile zorlanıp ikna edilmeli.
Sonrası İcardi konusu artık kapanıp, U23 forvet alınmalı.
Mertens ayarında katkı verecek 10 numara ise alınmalı ve Sara’nın satışı planlanmalı.
Icardi gitmiş olsa bile bu ayda kimseyi almayacaktık ki zaten. Ağustosta başlar bizim transfer işleriicardi olayı yüzünden almamız gereken oyuncuları alamıyoruz. bir kulup bir şeyi de doğru yapsın ya
niye banlanmiyorBu Ali Naci her gün ne çok konuşuyor ya
Benim bildiğim kendisi forumda üye değilniye banlanmiyor
Fb'den topçu almaz. Çünkü Aziz ile düşman. Bizden de almaz. Çünkü Acun'un ilerleyen dönemlerde fb başkanı olma gibi bir hayali vardır diye düşünüyorum. Camia ile ters düşecek bir şey yapmak istemez.FBliler Acun bizi Cengiz, Amrabat'dan falan kurtarir diye düsünürken onlardan kimseyi almayip bizden 1-2 oyuncu alirsa iyi kudururlar.