Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın oyuncu yetiştirmek gibi görevi yok. Her sene şampiyon yapmak ve şampiyonlar liginde son 16 ana hedef.
Oyuncu yetiştirmeyi başkana sor

ben hoca oyuncu yetiştirsin demedim kendisi demiş bırakın türk oyuncu yetiştireyim diye okumuyor musunuz

3 tane 10m a Morutan almaktansa 1 tane Mertens almak daha mantıklı.
Geldiğinden beri Nhaga niye oynatmıyorsun diyen çoğu kişi bu sene onu kiralık gönderelim, onun yerine de birini alalım diyor misal. Çocuk zerre oynamadı doğru dürüst halbuki.
Arda Ünyay ı oynattı çocuğu çarmıha germedikleri kaldı.
Genç oyuncuları çok kötü zamanlarda atıyor sahaya oyuncu tecrubesizliginden hata yaptimi da üstüne yapışıyor ozguven ve oyuncu kaybına sebep oluyor. Arda örneği mesela sezona yüksek ozguven ve formda girdi bir daha oynatmadı hiç ne zaman sakatlik krizine girdi sahaya sürdü oyuncunun da eli ayağı dolandı batırdı sahada.

Okan'ı Emre'yi Hakan'ı Bülent'i Faruk Süren mi yetiştirdi yani :D
Bu oyuncuları faruk süren yetiştirmedi ama ondan önceki başkanlar alt yapııya yatırım yaptı o şekilde çıktı oyuncular. Fasulye değil bunlar, a takım hocasının böyle bir görevi yok.
Seneye 5 tane emre çıkarsın şampiyon olamadığı zaman ilk sen söveceksin

Bu arada benim mantığıma göre de takım olgun yabancıların etrafında genç yerlilerle şekillenmeli, yerli oyuncular bu yabancıların tecrübelerinden haydalanarak gelişmeliler ama 10 tane tecrübeli adam da yeter yani abartmaya gerek yok.

kaana saygılı davrandığı için mi nhagadan fazla süre veriyor anlat hele

forma adaleti ile saygı arasındaki ilişkiyi de aydınlanma rasyonalizmi işe açıkla bakalım

ortadoğu zihniyetini not ettim yeri gelince yedireceğim

bundan sonra böyle bilip bilmeden etiketleyenlere ne gerekiyorsa o
soyadini bari yapmakla ortadogu zihniyetinden kaçamazsın. bak benim soyadım amad. biz de ortadoguluyuz ama kendimizi gelistirdik.

Hocanın oyuncu yetiştirmek gibi görevi yok. Her sene şampiyon yapmak ve şampiyonlar liginde son 16 ana hedef.
Oyuncu yetiştirmeyi başkana sor
Sevgili Hocanı en doğru anlayan sensin, tebrik ederim. 26 yaşındaki Singo' yu genç yetenek diye yutturmaya çalışıyor hazret. 23 yaşındaki futbolcuyu bebek kategorisinde görmesi şaşırtmıyor haliyle.

Abicim %50 bizde %50si onlardaysa niye onlarda oynuyor. Madem orada mutsuz bizde oynasin satarsak %50sini veririz.

Sevgili Hocanı en doğru anlayan sensin, tebrik ederim. 26 yaşındaki Singo' yu genç yetenek diye yutturmaya çalışıyor hazret. 23 yaşındaki futbolcuyu bebek kategorisinde görmesi şaşırtmıyor haliyle.
Sevgili hocam 4 senedir şampiyon, türkiye tarihinde imparatordan başka bunu yapan yok. Seneye de şampiyon olacak bu ilk 5te 5 olacak, sen ve senin gibiler ağlamaya devam edin

Hea. Osinin olmadigi dönemler gir oku forumu neler yazilmis+ osi clde olmasa 5puan bile alamazdik
Haland rodri messi xavi iniesta olmasa, guardiola da hoca değil. Ki bu sene hem haland hem rodri vardı neden şampiyon olamadı.

Psg messi mbappe neymar ile neden cl alamadı?

Futbolda en önemki paydaş hocadır, gerisi hikaye. İyi oyuncuları iyi oynatana iyi hoca deniyor. Kötü oyuncuları iyi oynatana değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt