Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.161
- 77.375
- 4.218
Sırada İzmir ardından 79 ilde kutlamalar başlamalı buralar bittikten sonra Kıbrıs ardından Avrupa turu başlamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hava durumu sunan tipli herifte kim yav avatarindaki

çok üzdü be alınabilirdi, neyse Brighton Barış'ın yakasından düşer
Şimdi bu çocuk can kadar iş yapmazmiydi.
Şu posttan sonra utanması olsa forumu bırakırdı. Lakin arkadaş utanmazın önde gidenidir.Çorumlu değil o adam
Nihat hatipoğlunun oğluBu hava durumu sunan tipli herifte kim yav avatarindaki![]()
Ben gemini miyim
Corum'dan bana 5 tane zengin saysana.
Yedekte dumenden 1-2 yerli olur en fazla14 ağustos cuma saat 21.45'te ilk maçımıza çıktığımızda kadromuzda yeni transfer olur mu acaba
Ben gemini miyim
10+4 kuralı değişmezse hapı yuttuk. Hiçbir hazırlık olmadığı Jhon Duran'ı falan kontenjana uyuyor diye getirmeye çalışmalarından belli
Sami yazmamış da bari ben ciddi yazayım bari. En başta Ahlatçı geliyor zaten. TR’deki altın madenleri bunlar da. Döviz, Dünya Katılım bankası falan da bunlarda. Bunlar tek başına Çorum’u çeviriyor da devlet Savunma Sanayii’ni de Sungurlu’ya kaydırdı. Acayip bir yatırım dönüyor oraya. İşgücü gerekeceği için Çorum’u geliştirecekler, ilgi olması durumunda futbolda sosyal gelişim için bir ayağı olur muhtemelen. Onun dışında TR’deki Ece Seramik Çorum’luydu sanırım. Bunun dışında da ismi bilinmeyen çok Çorumlu zengin aile falan var
Corum'dan bana 5 tane zengin saysana.
Aşkını bir sır gibi, senelerdir sakladım...