- 31 Aralık 2015
- 14.825
- 9.692
- 1.588
Geçen sezon 5-6 wolves maçı izledim andre biraz da mane hariç göze batan oyuncu yoktu. Pek etliye sütlüye karışmıyor herhalde hiç dikkatimi çekmedi.Bu Joao Gomes’i adamakıllı izleyen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon 5-6 wolves maçı izledim andre biraz da mane hariç göze batan oyuncu yoktu. Pek etliye sütlüye karışmıyor herhalde hiç dikkatimi çekmedi.Bu Joao Gomes’i adamakıllı izleyen var mı?
Yaramaz bize. Takoza gerek yok. Çok iyi iki tane 8 lazım bize. Skor da yapabilecekEkli dosyayı görüntüle 326683
Şöyle bir karşılaştırma var anladığım hücum pası yapamayan ama top taşıyabilen torreira
Bu Joao Gomes’i adamakıllı izleyen var mı?
Sallai satis yerine yvan titi guzel olur
Yok hocam formundan bağımsız diyorum bensallaiyi galatasaray taraftarı niye satıyor anlamış değilim
yahu şu takımda istikrarlı 3 adam var biri barış biri apo birisi sallai
Bu Joao Gomes’i adamakıllı izleyen var mı?
bilal el khanouss bu cocugu beğendim, kalitesi tekniği aklı zekası iyi
bilal el khanouss bu cocugu beğendim, kalitesi tekniği aklı zekası iyi
daha çok inceci. en köşeye vuruyorsert vuruyo mu
Kimle tamamlayıcı olur peki? Lemina, Torreira, Sara? Önlerine 10 no alacağımızı düşünürseksahici top kontrolü ve alan hakimiyeti olan & dehşet seviyesine çıkabilen bir player
alırsak osnın level atlayacağı şeklinde bir argüment öne sürebiliriz
Lemina gencken hucumda gayet iyiydi.bu joao gomesi de sanırım atletico barrios ikamesi olarak istiyor 442 için orada hamallığı yapsın diye barrios'a yedek yapacaklar b2b işte her şeyden biraz var hucum pek yok oyun kurucu değil öyle de top tekniği falan iyi düz adam değil.Biraz işte lemina'nın gençliğinin ikamesi gibi