Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıl önce wolsburg paoktan 11 milyona almış

yunan veya benzer başkan kökenli oyuncu bize gelmez mi mesela

fransadan yetişen gelmesin, brezilyalı hadi gelmesin balkan kökenli oyuncunun talibi büyük takımlar değilse gelmeme ihtimali yok bence
Bence kendisini istersek oyuncu konusunda sıkıntı çekmeyiz bu oyuncuda. Eğer takip eden takımlardan Liverpool ile adı çıkmıştı ama sanmıyorum bence o seviyede değil henüz sadece takip listesindedir. 20-25 milyon arası bir bonservis verirsek bu oyuncuyu alırız. Mevcutta sol stopere bu kadar para verir miyiz? Burada asıl soru bu olur.

Bence kendisini istersek oyuncu konusunda sıkıntı çekmeyiz bu oyuncuda. Eğer takip eden takımlardan Liverpool ile adı çıkmıştı ama sanmıyorum bence o seviyede değil henüz sadece takip listesindedir. 20-25 milyon arası bir bonservis verirsek bu oyuncuyu alırız. Mevcutta sol stopere bu kadar para verir miyiz? Burada asıl soru bu olur.

şu an demiyorum ben

geçen konuştuğumuz konu için diyorum

yani bu adam 1 yıl önce osimhenin takımına wolfsburgun 2 katı maaşına gelmek istemiyor olabilir mi

net maaşı 1 milyon değil almanyada

biz tembellik yapıyoruz bahanelere sığınıyoruz maalesef

şimdi 1 yıl sonra 30 milyon oluyor oyuncu

türkler bile böyle oluyor

geçen sene bertuğ 1 milyonken alsak arada oynatsak ne kaybederdik

şimdi 15 istiyor 1000dk oynamayan adama başakşehir

Genç oyuncu muhabbeti dönünce hemen cicaldau,morutan örneği veriliyor yok olmadı tutmadı. Yav bunları aldığımızda morutan 22 cicaldau 24 yaşına girecekti bu adamlar wonderkid olsa o yaşa kadar dandik takimlarda kalır mıydı 17-18 yaşında Avrupa'ya yelken açmışlardı. O heriflerden bir şey beklemek kerizlikti.

o bayrak bizim ülke ile ilişkileri en olan ırak özek kürdistan bölgesinin bayrağı. ülkemizde defalarca protokol ile karşılandı. kuzey ırak da pkk ya olan operasyonlara hiçbir zaman köstek olmadı destek oldu.

Pkk bayrağı değil o
Irak muhabbetinde yalan yok kahkaha attım. İran,ırak pkk'yı elleriyle besledi büyüttü her zaman bize koz olarak kullandı. 90larda barzani karakollarindan bizim askerimize ateş açıldı. Özal zamanı bir gecede binlerce Kürt Kuzey Irak'tan bizim ülkemize giriş yaptı sebebini de herkes biliyor o yüzden bu masallara inanmayalım inandırmayalım.

Fatih hoca TFF başkanı olmaya gayet layık biri, ama tabii ki layık olanlar makam mevki sahibi olamıyorlar.

Kimlerin mevki sahibi olduğu ise gayet malum.

Bu şekilde çaresizce takip ettiğimiz bir nöbet :

18130 (4).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt