Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.959
- 36.439
- 2.773
Ya yeter be! Yok Bruno yok Kenan illallah ettirdin artık.
holse mi isteseydim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya yeter be! Yok Bruno yok Kenan illallah ettirdin artık.
Abini uyku tutmuyor. Her gece yatmadan önce bir doz alıyorum.holse mi isteseydim
Bizim keyifli dediğimiz tarih sadece 2 Eylül onda lig devam ediyor kötü sonuç geldiği an keyifte kalmıyor.Şöyle keyifli bir şekilde transfer nöbeti takip etmeyeli uzun zaman oldu :
Ekli dosyayı görüntüle 325550

Abini uyku tutmuyor. Her gece yatmadan önce bir doz alıyorum.
Şöyle keyifli bir şekilde transfer nöbeti takip etmeyeli uzun zaman oldu :
Ekli dosyayı görüntüle 325550
Holse-Van Drongelen-MouandilmadjiHolse + Mouandilmadji hastasıyız.

Çorum FK yerinde olsam direk 150 m euro'dan 18 m euro'yu buraya gömerdim kalan 132 m euro ile iskelet kurmaya devam.Holse-Van Drongelen-Mouandilmadji![]()
Sen GSC nin atıp tuttuğuna bakma. Zamanında Borja Sainz dediğimde alayı yine nefret kusuyordu.Çorum FK yerinde olsam direk 150 m euro'dan 18 m euro'yu buraya gömerdim kalan 132 m euro ile iskelet kurmaya devam.
Ben illa bir yeri eksik kalacak şekilde bir çoğunun yapılacağını düşünüyorum. Osimhen, Sane vb. gibi oyuncuları da bu adamlar aldı sonuçta. İlla her sezon oluğu gibi yine saçma sapan işler de yapacaklardır orası muhakkak.Bunların hiçbirini yapmıcaz. Daha icardiyi göndermedik bile
"Yılmaz" soyadından devam şimdiye kadar bize en çok yarayan oldu.Soyadı oğlu ile biten futbolcular satti hep kulubu.
Iyiki bir baris alper yilmaz iyiya hemen bize çok yarayan mi yaptin lan"Yılmaz" soyadından devam şimdiye kadar bize en çok yarayan oldu.
Aydın yilmazda boş beles bir herifti :d