Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Okan hoca için bu takımda Can geldiği an kanat oynayabilen 5 oyuncu oluyor. Barış-Sane-Yunus-Can ve Sallai.

10 numara oynayabilen Can-Yunus-İlkay

Santrafor Osimhen-Can-Barış

O yüzden der ki bir tane de yedek santrafor alalım, he tabii kanat forvet tarzı bir oyuncu da olabilir. Ama hem kanat hem santrafor asla alınmaz eğer Can Uzun gelirse.
eyvah sallai de kanat olacak eyvah eyvah ben kesicem kendimi

Bence Okan hoca için bu takımda Can geldiği an kanat oynayabilen 5 oyuncu oluyor. Barış-Sane-Yunus-Can ve Sallai.

10 numara oynayabilen Can-Yunus-İlkay

Santrafor Osimhen-Can-Barış

O yüzden der ki bir tane de yedek santrafor alalım, he tabii kanat forvet tarzı bir oyuncu da olabilir. Ama hem kanat hem santrafor asla alınmaz eğer Can Uzun gelirse.
Ben buna katilmiyorum cok kotu bir kadro muhendisligi olur o yazdiklarin.

Sallai'i zaten bosver neresi kanat onun? Gol atamayan kanat mi olur? Artik sag bek olmus bizim takimda, baska bir mevkide anca zorlama olur.

Yunus desen 2 mac var 2 mac zenci oyuncularin arasinda kaybolur gider, guvenilecek bir isim olmadigini biliyoruz hele zorluk derecesi yuksek maclarda. Buna guvenip yola cikmam ama hedef sadece Super Lig dersek o zaman ok.

Icardi giderse mecbur forvet alacagiz, Can Uzun ile bunun da bir baglantisi olamaz.

Sonra Noa Lang'i devre arasinda isteyipte yeni sezonda kanat aldirmayan hoca kufur yemeyi hakediyordur, umarim o aptalligi yapmazlar yine bu sezon.

Dursun Özbek: Harcama limitimiz 9 milyar görünüyor. Bir husus eksik, UEFA'dan bu sene kazandığımız parayla birlikte bu rakam 11-12 milyara çıkacak. Rakiplerimizin toplamından fazla.

Ben buna katilmiyorum cok kotu bir kadro muhendisligi olur o yazdiklarin.

Sallai'i zaten bosver neresi kanat onun? Gol atamayan kanat mi olur? Artik sag bek olmus bizim takimda, baska bir mevkide anca zorlama olur.

Yunus desen 2 mac var 2 mac zenci oyuncularin arasinda kaybolur gider, guvenilecek bir isim olmadigini biliyoruz hele zorluk derecesi yuksek maclarda. Buna guvenip yola cikmam ama hedef sadece Super Lig dersek o zaman ok.

Icardi giderse mecbur forvet alacagiz, Can Uzun ile bunun da bir baglantisi olamaz.

Sonra Noa Lang'i devre arasinda isteyipte yeni sezonda kanat aldirmayan hoca kufur yemeyi hakediyordur, umarim o aptalligi yapmazlar yine bu sezon.

Valla ben gönlümden geçeni yazmıyorum dediğim gibi Alper renktaşım, hocayı tanıdıysam olacak şeyin böyle olacağını düşünüyorum sadece. Bana kalsa örnek veriyorum sol kanat Barış-Aral, sağ kanat Yunus-Sane olsun derim. Osimhen'e de net yedek bi u23 alalım derdim, zaten 10 no'da Can Uzun var gerekirse orada Yunus-İlkay-Sara da oynar yeri gelince. Ama hocanın kadro planlaması böyle olmuyor.

Bu nedenle tahminim eğer Can Uzun gelirse + ya net bir santrafor yedeği gelir ya da kanat forvet tarzı bir oyuncu daha gelir u23

24 haziran: dünya kupasının bitmesi bekleniyor
20 temmuz: liste hazırlandı
15 ağustos: kulüpler oyuncularını vermiyor pazarlıklar sürüyor
5 eylül: vecino hayırlı olsun

biz bu senaryoları çok yaşadık maalesef de yaşicaz bu beceriksizler varken

Dursun Özbek: Yurt içinde elde edilen sponsorluk gelirlerinde bir doyma noktasına geldik, istediğimiz oranda artış zor oluyor. O yüzden GS'nin artık global sponsorları olması gerekiyor. Bu konuda da çok iyi çalışmalarımız var.
Global sponsor çalışmalarını hep duyuyoruz artık duymak değil. Sonuçlanmış, iyi para veren, uzun süreli, global sponsorluk anlaşmalarının imza törenlerini görmek gerekiyor diğer türlü inandırıcı gelmiyor global sponsorluk lafları.

Yine onun gonlu kirilmasin , bu da bizim evladimiz modunda transfere baslayacaksak bu sene Fener yada Bjk sampiyon olsun yoksa bunlar akillanmaz sittin sene.

Cok zor degil dogru kadro muhendisligi, gecen sezon hatalarini cektik artik 4 yil (4 YIL!!) sonra biraz beyinleri kullanmak lazim.

Yine onun gonlu kirilmasin , bu da bizim evladimiz modunda transfere baslayacaksak bu sene Fener yada Bjk sampiyon olsun yoksa bunlar akillanmaz sittin sene.

Cok zor degil dogru kadro muhendisligi, gecen sezon hatalarini cektik artik 4 yil (4 YIL!!) sonra biraz beyinleri kullanmak lazim.
Diğerleri şampiyon olsalar da akillanmazlar onun için yine şampiyon olmalıyız.

Fazla düşünmeye gerek yok.
Icardi gider
Sara gider
2 kontenjan açılır. Bence en önemli strateji Sara'nin yerine ilk 11'e u23 alınmalı. O zaman boştaki 2 kontenjanı diğer mevkilere ( özellikle 10 numara ) kaydırabiliriz. Can konusunda ne kadar ciddiler bilmiyorum. Can gelirse o zaman yedek forvet de erişkin yabancı olabilir.
+ 1 kanat ve stoper de lazım.
Yunus da takımda tutulmalı.

Can Uzun'u transfer edersek hücum anlamında başka oyuncu almayız, ondan sonrasında orta sahaya net 1 adam alırız, ardından u23'e uygun bi orta saha ve savunmaya adam alırız konu kapanır.

Hea Duran süprizi olursa da şaşırmam
u23 olayına girmeyiz cuma günü değişecek deniyor kural

Teknik ekip ve yönetim eger saniyorsa bir iki futbolcu aliriz yine sampiyon oluruz bence cok yanliyor, artik bizim kadro ciddi bir degisiklige gidilmeli, ne hevesi ne hedefi kalmis bir oyuncu grubu var, mac seciyor resmen bazi oyuncular, bu sezon bile zar zor sampiyon olduk, belki lig bir kac hafta daha sürse yarisi kaybederdik, yeni kan gerekli bu takima.

Zaten eski rekoru egale ettik simdi tam zamani yeni bir rekor kirmak icin, bunun icinde ac hirsli futbolculara gerek var, her mac varini yogunu ortaya koya. Bu rekor sansi belki bir daha gelmez önümüze, 5de5 yaparsan artik diger rakipler caresiz kalir olmuyorsa olmuyor derler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt