- 12 Haziran 2015
- 36.340
- 32.000
- 2.693
Emre Kaplan nasi ulasmis Van Dijk'in misyonunu tamamladigi hissine haiz oldugu bilgisine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Kaplan nasi ulasmis Van Dijk'in misyonunu tamamladigi hissine haiz oldugu bilgisine
bu kural genc oyuncuya yatirim yapilmasini engelliyor cunku. 23 yasini gectikten sonra sadece 1 yil kadroda tutabiliyorsun. 1 yil vadeli yatirim olmaz. cogu zaman uber yetenekli genclerin bile potansiyeline ulasmasi yillar suruyor.Biri bana mantikli bir sekilde bu yabanci sinirin +4 kismini neden istemedimizi acikliyabilir mi? Hic mi genc oyuncuya yatirim yapip oyuncu satan Galatasaray olmaya niyetimiz yok?
Mesai basladi zaten sen yazsan ne olurİnşallah İzmir'de 50 dereceleri görüp buhar olup uçuşursun.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi ara büyüdü bu çocuk
Kötü oynama ihtimali yok iyi topçu herif kaç ay top oynamadi sahaya dönünce yine çift hane skor kastıGreenwood o kadar hyplandı ki bu gidişle ya bize gelir ya da fbye gidip rezil futbol ile saç baş yoldurur ortası yok
O da mantıksız yav. Sen şuan avrupa’daki herhangi bir baş takımın kurduğu takımı kuramıyorsun.+4 genç yabancı zorunluluğunun benzeri başka hiçbir avrupa liginde yok.
Çünkü 4 tane genç yabancı zorunlu kılarak ve bu aldığın oyuncuları da (diyelim 23 yaşında aldık) 2 sene sonra bu kuraldan saydırtmayan, manasız bir iş.
Mesela 4 tane genç oyuncu aldık, kalan 10 oyuncumuz 30 küsur yaşlarında, gençleşmiş mi oluyoruz bu sefer?
Dersin ki 14 yabancı hakkınız var ama bundan sonra takımlarda 4'ten fazla 30 yaş ve üstü yabancı oyuncu bulunamaz, işte bu çok daha mantıklı olur.
Bu encisoya bir ben mi yukseldim yaw bizim milli maçta acayip beğendim çocuğuEnciso
Nmecha
P.Gueye
U23 Stoper
Başka birşey istemiyoruz.
1. bize dusmezbu manu koneyi chelsea arsenal filan gerçekten istiyor mu
bu kadar iyi mi bu herif
bize düşme ihtimali olur mu peki
Şöyle ki tamamen maliyet.O yönetimin sorunu olmazmi? 4 genc oyuncu alip diger oyuncular 30+ üstü olmasina gerekmiyorki. Olay yas ortalamasini düsürmek degilki, benim bilmek istedigim neden genc oyuncu istemiyorlar?
Kimse demiyorki balta girmemis ormandan 18 lik oyuncu getir diye.o yas sinirinda gayet de bizim ilk 11 de bile oyniyacak maliyeti uygun oyuncular bulunur, bulamiyorsan o vakit büyük takimlarda fazla sans bulmayan genc oyuncular kirala.
1. bize dusmez
2. o kadar iyi degil aslinda oralarda anca yedek olur
Fransa'da o kadar orta sahanin icinde oynatiliyor gerci
Bu arada Thuram'la cok yakin arkadaslar