Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Uzun için istenen bonservisi aşırı bulanlar piyasadan bihaberler derken bunları kastediyorum.

Son 2 günde Romano'nun Here We Go dediği 3 transfer:

1-Palestra 55 m euro (Caglari - Chelsea) 2005'li sağ bek

2-N.Brown 53 m euro (Frankfurt - B:Münih) 2003'lü sol bek

3-E.Anderson 130 m euro (N.Forest - M.City) 2002'li ön libero

Daha çok fazla bu fiyatlara transfer duyacağız, yeni başladı dönem.
Sen EPL iç pazarindaki İngiliz oyunculara ödenen bonservisi mi emsal olarak görüyorsun?

Ya da diğer zengin İngiliz kulüplerin ödediği bonservisleri?

Grinwod,eşine mi kız arkadaşına mı şiddet uygulamışta tecavüz nerden çıktı.? Varmı aslı astarı.?

images.webp

Grinwod,eşine mi kız arkadaşına mı şiddet uygulamışta tecavüz nerden çıktı.? Varmı aslı astarı.?
Kız arkadaşına tecavüzden yargılandı, sonra kız arkadaşı şikayetini çekti onla evlendi. Aklanma falan olmadı yani, yapmış şerefsiz

Sen EPL iç pazarindaki İngiliz oyunculara ödenen bonservisi mi emsal olarak görüyorsun?

Ya da diğer zengin İngiliz kulüplerin ödediği bonservisleri?

Evet, emsal görüyorum. İngilizler diğer ülkelerden transfer yapamıyor mu? Mesela Can Uzun İngiltere'ye transfer olamaz diye bir madde var da benim mi haberim yok?

Kadın da problemli o zaman. Kendisine tecavüz eden biri ile nasıl evlenmiş.?

Emre Kaplan:”Marmoush ve Van Dijk konusunda müspet gelişmeler olabilir. Süreci takip ediyoruz.”

Evet, emsal görüyorum. İngilizler diğer ülkelerden transfer yapamıyor mu? Mesela Can Uzun İngiltere'ye transfer olamaz diye bir madde var da benim mi haberim yok?

İngilizler isterse 200 milyon euro'da verebilir Can Uzun için bize bundan ne? Oyuncunun ederi o kadar mı oluyor bunların parası çok diye? Şişirilmiş transfer ücretleri Elliott kimde 150 milyon Euro'luk oyuncu bu piyasada?

Büyük zengin kulüpler hep bu tarz pahalı transferler yapabilir daha öncede yapıyorlardı, yarın yine yaparlar.

Napalım biz şimdi gidip bizde mi 60-70 verelim?

Emre Kaplan:”Marmoush ve Van Dijk konusunda müspet gelişmeler olabilir. Süreci takip ediyoruz.”
Marmoush bir ihtimal zira City'de bir değişim olacak. Barış'ın satılması durumunda belki sol kanat forvet için ama o bile çok küçük bir ihtimal. Ha olur Osimhen'i bir yere satmışızdır 150-160'a o zaman ihtimal artabilir ama o zaman da biz Marmoush'a gider miyiz emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt