- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Messi ve CR7 1milyar felan olurlarmisModric 22-23 yaşında olsaymış 300e transfer yapacakmış demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi ve CR7 1milyar felan olurlarmisModric 22-23 yaşında olsaymış 300e transfer yapacakmış demek ki
Sen EPL iç pazarindaki İngiliz oyunculara ödenen bonservisi mi emsal olarak görüyorsun?Can Uzun için istenen bonservisi aşırı bulanlar piyasadan bihaberler derken bunları kastediyorum.
Son 2 günde Romano'nun Here We Go dediği 3 transfer:
1-Palestra 55 m euro (Caglari - Chelsea) 2005'li sağ bek
2-N.Brown 53 m euro (Frankfurt - B:Münih) 2003'lü sol bek
3-E.Anderson 130 m euro (N.Forest - M.City) 2002'li ön libero
Daha çok fazla bu fiyatlara transfer duyacağız, yeni başladı dönem.
Kız arkadaşına tecavüzden yargılandı, sonra kız arkadaşı şikayetini çekti onla evlendi. Aklanma falan olmadı yani, yapmış şerefsizGrinwod,eşine mi kız arkadaşına mı şiddet uygulamışta tecavüz nerden çıktı.? Varmı aslı astarı.?
Var. Tecavüzcü şerefsizin teki. Şikayet geri çekildi anlaştılar diye yırttı.Grinwod,eşine mi kız arkadaşına mı şiddet uygulamışta tecavüz nerden çıktı.? Varmı aslı astarı.?
Sen EPL iç pazarindaki İngiliz oyunculara ödenen bonservisi mi emsal olarak görüyorsun?
Ya da diğer zengin İngiliz kulüplerin ödediği bonservisleri?
Marmuş takoz bi herifEmre Kaplan:”Marmoush ve Van Dijk konusunda müspet gelişmeler olabilir. Süreci takip ediyoruz.”
Evet, emsal görüyorum. İngilizler diğer ülkelerden transfer yapamıyor mu? Mesela Can Uzun İngiltere'ye transfer olamaz diye bir madde var da benim mi haberim yok?
Piyasa öyleymiş (!)İngiliz topçuya gereğinden fazla para dökmeyi çok seviyor ingiliz takımları. Bu kaçıncı
Marmoush bir ihtimal zira City'de bir değişim olacak. Barış'ın satılması durumunda belki sol kanat forvet için ama o bile çok küçük bir ihtimal. Ha olur Osimhen'i bir yere satmışızdır 150-160'a o zaman ihtimal artabilir ama o zaman da biz Marmoush'a gider miyiz emin değilim.Emre Kaplan:”Marmoush ve Van Dijk konusunda müspet gelişmeler olabilir. Süreci takip ediyoruz.”
Kadın da problemli o zaman. Kendisine tecavüz eden biri ile nasıl evlenmiş.?
Bunlar ingiliz topçulara hep piyasa üstü paralar veriyor ve çoğu tutmuyor. Grealish,maguire, caroll...Piyasa öyleymiş (!)