Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.248
- 21.135
- 2.663
Moonpubs Moon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyom ama sen öyle dedim diyorsan demişsindir sarper abiVitor o sezon fena puan toplamadı bence ya oyun planı eleştirilse de
FB'nin o sezon orta sahası ve stoperleri ağır adamlardan oluşuyordu,defans bloğunu çok önde kursaydı bence 74 puan da toplayamazlardı o sezon
BJK ise FEDA sezonu ile başladığı yapılanmasını Şenol Güneş liderliğinde,doğru transferlerle zirveye çıkarmıştı ben şampiyon olacaklarını o sezon yazın FB'nin flaş transferleri esnasında bile tahmin ediyordum buraya da yazmıştım hatta,@Uğur İz bilir
Adamsın Uğür abibilmiyom ama sen öyle dedim diyorsan demişsindir sarper abi
italyada orta saha arkasinda saklanarak oynuyor buraya gelsin aninda defolari ortaya cikarYeryüzünde 32-33 yaşlarından sonra düşüşe geçmeyen tek bir yerli oyucu yok.
Aklıma gelen tek isim Belesoglu o da durarak oynadi o yaşlarda Hakan gitsin fenere gram üzülmem bu ligin oyuncusu değil
Ne mal adamlar var dünyadaTugay'ı da ekleyebilirizYeryüzünde 32-33 yaşlarından sonra düşüşe geçmeyen tek bir yerli oyucu yok.
greenwood'un yalan olması iyi oldu herif fransa liginin içinden geçti burayıda duman eder gerek yok
valla açıkçası hakanıda eklemek gerek hatta en prime dönemlerinden birydi o yaştaTugay'ı da ekleyebiliriz![]()
80 bonservis suarez için diyolardı greenwood için 50 istiyomuş marsilya80 bons yillik 20 mumkun degil bu parayi karsilamalari daha da bir ton adam alacakti benzer maliyetle yersen tabi
biz alsakgreenwood'un yalan olması iyi oldu herif fransa liginin içinden geçti burayıda duman eder gerek yok