Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen xte Felipe’nin yanılmıyorsam Barça maçında ki performansı vardı. Şimdi bizde olsa o performansa yakın bir oyun oynasa en az 100 milyon ederdi. İşte bize Felipe gibi bir adam lazım.
Adamı solbek oynatıp bezdirmiş, sonra da kovdurtmuştu muhterem efsanemiz. O zaman için büyük para olan, bonservisinin yarısına mahsuben ödenmiş 3,5 milyon USD da heder olmuştu.

Yönetim yine doğru bir ismi bile kötü vaziyete sokmayı başarıyor

Uğurcan bence doğru isimdi, yanlış zamanlama ve politika yüzünden eşek yüküyle bonservis verildi

Championship'te parlayan orta sahayı almak iyi bir şey, ama 25 milyon euro bonservisle değil son güne bıraktılar bize girdi

Singo bence kesinlikle kötü bir topçu değil aksine ŞL'de her büyük maçta iş yapan bir topçu, ama hadi gittin o bonservisi verdin de o maaş ne

Şimdi aynı şey Can'da olacak. Hem yerli hem potansiyelli hem cidden iş yapabilecek bir topçu ama gidip adama öyle bi bonservis ödeyecekler ki, çocuğa hayatında yüklemediği bi sorumluluğu verecekler, üstüne biraz ortalama bi performans sergilese taraftara yem edecekler.

Uğurcan bu sene Buffon vari performans sergilemeseydi Uğurcan'ı da yiyecekti taraftar doğal olarak 30 küsur para vermişsin günün sonunda.
Doğru söze ne denir?Muslera basın toplantısı yaptığı gün veliahtim Uğurcan diyecekti.Ve o gün Uğurcan Max 10-15 bandindaydi.Cana dair aynı şey gecerli geçen sezon dilimizde tüy bitti Frankfurt almadan 10 milyon bandında iken.Offff dediğin gibi performans çok iyi olmazsa oyuncu çok ezilir çok.Yazik olur da.Can bizde ne oynayacak onu kafamda tasavvur edemedim.Safkan 10 oynayacaksa buyursun gelsin.Bilemedim açıkçası.

高寒’nın yazdığı forvetleri yeni gördüm. Tresoldi’yi alın Rangers’taki elemana o paraları istiyorlarsa yaw. 25’e biter o

ilk izlediğimde yorumum buydu ama sasa ilic’ten verim almak için ona uygun oyunu oynamak lazım.

2006da hasan necati hakan ümit’in boşalttığı alanlara sızan bir ilic vardı, şu anki hücum hattı ise oynayan değil oynatan bir oyuncuya ihtiyaç duyuyor.

abartmıyorum prime ceyhun eriş koy, şu an bizi ihya eder.
Tam da öyle bir topcuya ihtiyacımız okadar var ki.Biraz Yunus biraz Sara pasajlar verdiler ama maalesef ikiside değil.

uğurcanı 1 ay önce 20'ye falan alamazdın.
Daha transfer sezonunun başında FB nin 22 ye ulaşan teklifini reddetmişlerdi. Doğru adamı bulup aldıktan sonra 3-5 milyonun pek bir önemi yok. Yanlış adam için geri dönüşü mümkün olmayan külfetlerin altına girilmesinden çekinirim hep. FB nin şu an ilk derdi Ederson mesela; az daha bize sokacaktı Okan Hoca, Allahtan başkan inisiyatif kullandı da sıyırdık.

Aradığımız 10 numara da baskın özellik skorer olması mı yoksa takımı oynatması mı?

Benim fikrim biz her halükarda gol buluyoruz fakat organizasyonu yapabilecek kişi noktasında kısmen Mertens harici kimse o yaraya merhem olamadı.

Bir renkdaşımız Can Uzun için Sasa Ilic demiş bir başkası da Tallisca diyebilir haklılarda ama bizim Zinedine Zidane tarzı birine ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Zidane asist katkısı vardı ama çok golcü bir oyuncu değildi ama tüm takımın potansiyelinin üstünde oynamasını sağlardı.
Julian Brandt .Bence bize olabilecek 10 numara.Mertens etkisi yaratır mı bilemem ama faydası olacağı kesindir.Icimden birses Brandt olacak diyor.

Can öyle 40m'luk oyuncu değil gibi henüz ama yabancı sınırımız falan olduğunu Almanlar da biliyor işte... Bize fiyat düşmezler o yüzden kolay kolay... Kontratları falan da var kapı gibi.. Öyle "bu çocuktan olmayacak, hemen gitsin" falan gibi dertleri yoksa fiyat düşürmeleri için hiçbir sebep yok. Hele bir de rakipler devreye girmeye falan kalkarsa hepten öyle...

Ankette 25-30'u seçtim ama 25-30 üstüne zorca ama imkansız da denmeyecek iyi performansa bağlı bonuslar, sonraki satıştan paylar falan da olabilir eğer düşüremiyorsak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt