Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numaramız yerli olmak zorunda diye bir kural mi var????Sağ ve sol açık yerli ve milli olsun.Olmuyor mu?

10 numaramız yerli olmak zorunda diye bir kural mi var????Sağ ve sol açık yerli ve milli olsun.Olmuyor mu?
Öyle bir şey olduğundan değil, Can Uzun yetenekli olduğu için isteniyor. Yerli olması ise bir avantaj sadece

1000056037.webp

Ankette yer alan bu ofasif secenegi kiniyorum.

Aral şimşir, emirhan ilkhan, ali habeşoğlu, mithat pala ve potensiyel yerli oyuncuları almak doğru olan, ne vereceği belli olmayan ama 40m bonservisi olan yerli hiçbir oyuncu alınmamalı.

40m euroya brezilyadan üst düzey çok yüksek potensiyel wonderkid alırız

Merhaba öncelikle. Herkese iyi forumlar, iyi nöbetler. Forumda güvenirliği baya fazla olan Tolgahan isimli X hesabını birde görece güvenilir gazetecilerin twtilerini okudumda. Ortasaha için kimi Thuram vs diyor kimi de U23. Nedir işin aslı bilen var mı? Yani bir ortasaha ( yaş gözetmeksizin) + U23 ( geleceğe yatırım) yoksa direkt olarak bir tane U23 alıp ortasaha transferini kapatmak mı?

PS: Can Uzun'u kastetmiyorum. @Alper Altun
Orada durum Sara'nın satılma durumuna göre değişiyor. Eğer Sara satılmazsa mesela örnek Ugochukwu(Magassa-Mukaiu vb. u23 6 no) veya Ugarte gibi biri(nabancı sınırına bağlı)- Sara- Can Uzun gibi bir kurgu düşünülüyor. Sara satılırsa Sara yerine oradan da gelecek para ile bir orta saha daha alınacak gibi benim anladığım çıkan haberlerden bu.

Avrupa liglerini fazla izlemiyorum son yıllarda, Brandt da hafızamda hiç yer etmemiş. Bundesliga takipçileri aydınlatabilir mi, nasıl bir oyuncudur, iş yapar mı bizde? Her mevkiye 30-40-50 sıkmak rutin hale gelmemeli.

35 lookman almayan adamlar 60 a can uzun alacak şaka gibi takımız lookman canın oynadığı mevkiyi candan 5 gömlek iyi oyuyor zaten Bşde osimhenle uyumu vardı adamın

şu hiç izlemediğim sadece fmden bildiğim karetsas'ın bile candan fazla üst seviyede maçı var yav

Çıkışta olan genç oyuncuların taban fiyatı 25-30 milyondan başlıyor. Piyasa çok yükseldi. Ama Can Uzun yaşı potansiyeli düşünüldüğünde 40-45’e kadar zorlanabilir. Trabzonspor’un yerli oyunculara yoğun olarak yüklendiği gözüküyor yani yabancı sayısı değişmez. Alabileceğimiz kaliteli yerlileri kadromuza katmamız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt