Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederini bulmadan asla gitmemeli(35-40)

Sara çöp çekilecek topçu değil bize sadece daha iyisi lazım.

Katılıyorum Sara, Manu'ya giden Ederson kadar değerli bir oyuncu. Unutmayalım Ederson Brezilya 50 kişilik listeye çağrılmadı. Sara'yı sadece 10 no değil daha geride kullanmalıyız.

Hayır bide bu herifi alsan elinde patlasa bir sonraki durağı Anadolu kulüplerine kiralamam olur Avrupadan talibide çıkmaz Türk diye

Aral şimşir, emirhan ilkhan, ali habeşoğlu, mithat pala ve potensiyel yerli oyuncuları almak doğru olan, ne vereceği belli olmayan ama 40m bonservisi olan yerli hiçbir oyuncu alınmamalı.

40m euroya brezilyadan üst düzey çok yüksek potensiyel wonderkid alırız

40 milyon euroyu ne vereceği belli olmayan, avrupa futboluna daha adım bile atmamış brezilyalıya vermek ile yerliye vermek arasında ne fark var isimler dışında

Aklıma geldi, Zakaria' nın sakatlık geçmişine baktım. Son 2 yılda sakatlık dolayısıyla 27 maç kaçırmış, en önemlisi de sonuncusu, Eylül ayında Addüktör sakatlığı ile 14 maç. Forumda söylendiği gibi kronik sakatlık durumu yok gibi görünüyor yani. Çok beğendiğim, tam ihtiyaç duyduğumuz tipte bir oyuncu. Monaco kendisini kadro planlamasında vazgeçilmez görmüyorsa yoklanmalı.

Katılıyorum Sara, Manu'ya giden Ederson kadar değerli bir oyuncu. Unutmayalım Ederson Brezilya 50 kişilik listeye çağrılmadı. Sara'yı sadece 10 no değil daha geride kullanmalıyız.
Sara sağ ayını kullanmayı öğrenmedigi sürece elit oyuncu sınıfına asla çıkamaz bir prof topcunun bir ayağı tabiki zayıf olur ama tahta gibide olmaz
Kaç tane golü solla vurmak için kacirdi

Atlayıp zıplayıp kondisyon çalışacağına biraz şut birazda sağ ayak çalışsın

Aklıma geldi, Zakaria' nın sakatlık geçmişine baktım. Son 2 yılda sakatlık dolayısıyla 27 maç kaçırmış, en önemlisi de sonuncusu, Eylül ayında Addüktör sakatlığı ile 14 maç. Forumda söylendiği gibi kronik sakatlık durumu yok gibi görünüyor yani. Çok beğendiğim, tam ihtiyaç duyduğumuz tipte bir oyuncu. Monaco kendisini kadro planlamasında vazgeçilmez görmüyorsa yoklanmalı.
Son dönemde libero stoper yaptılar üçlüde, daha az sakatlanmaya başladı öyle oluncZ

Sara sağ ayını kullanmayı öğrenmedigi sürece elit oyuncu sınıfına asla çıkamaz bir prof topcunun bir ayağı tabiki zayıf olur ama tahta gibide olmaz
Kaç tane golü solla vurmak için kacirdi

Atlayıp zıplayıp kondisyon çalışacağına biraz şut birazda sağ ayak çalışsın
kötü falan değil sağ ayağı bunu nerden çıkardın

Önder Özen: "10+4 kuralının değişmemesinden memnun olduğumu söyleyebilirim. Çünkü TFF tüzel kimliğinin zaman zaman yıprandığını söylüyoruz, çok fikir değiştirmesi, beyanının arkasında çok durmaması sadece Beşiktaş için olumsuz sonuçlar getirmişti. Beşiktaş bunun üstesinden gelmeyi de başarmıştı. TFF bence kendi tüzel kişiliğine en yakışır şeyi yaptı ve beyan ettiği kuralın arkasında duracağı deklare etti. Umarım böyle devam eder çünkü beyan esastır."

40 milyon euroyu ne vereceği belli olmayan, avrupa futboluna daha adım bile atmamış brezilyalıya vermek ile yerliye vermek arasında ne fark var isimler dışında
En alınmaması gereken risk tam da budur işte. Lucescu Shaktar' a böyle adamları topluyordu ama çoğu Porto kökenli 100 kişilik sağlam bir scout ekibi kurulmuştu ve kendisi öne çıkanları birkaç kez izleyip son kararı veriyordu sadece. Bizde bir scout ekibinin olduğu bile tartışmaya açık, hoca ise malum.

Son dönemde libero stoper yaptılar üçlüde, daha az sakatlanmaya başladı öyle oluncZ
Daha öncesinde de Mart 2020 de geçirdiği, 26 maç kaçırmasına sebep olan ağır sakatlık dışında uzun süreli başka sakatlığı yok. Forumda öyle bir bahsedilmişti ki, sanırsın her sezonun yarısında yok. Üçlüde merkezde çoğunlukla DM yerine B2B oyuncular tercih edildiği için stoper oynatmış olmaları da normal. Dediğim gibi, çok beğendiğim bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt