Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can şutör diyorsunuz da Ahmet kutucuda mesafe tanımaksızın vuruyordu herifin bizde dizlerinin bağı çözüldü şu paraya ikna etsen Bruno fernandes getirirsin veya merkeze mc tominay çekersin

Can şutör diyorsunuz da Ahmet kutucuda mesafe tanımaksızın vuruyordu herifin bizde dizlerinin bağı çözüldü şu paraya ikna etsen Bruno fernandes getirirsin veya merkeze mc tominay çekersin
30 ve 32 yaşlarında, bonservislerine 30-40, kendilerine çift haneli maaş ödenecek adamları parlak öneri diye yazmasak. Arap takımı değiliz hani.

yav sanki 30 milyona bruno bize gelmeye can atıyor da galatasaray ısrarla can alıyor

ben de bruno hastasıyım da belli ki gelmeyecek adam

gelse de minimum 40 bonservis ve 15-20 maaş isteyecek ki canın neredeyse 2 kayı ve dönüşü olmayacak bir yatırım

yerli kuralına girmiyorum bile

10 no hariç her yere genç alınabilir bu topraklarda 27-28 yaş altında olup 10 numarada damga vuran max 1-2 kişi olmuştur o da göreceli

Bir yerde artik futbolcular maaslarinin vergisini ödeyecek diye okumustum. Takimlar bunu eskiden yap(miyormus). O durumda futbolcularin ayni net maasi almasi icin brüt maaslari yükselmelimi anlamina geliyor?

ManU kötü bir sezon geçirseydi Bruno imkanı ciddi ciddi varmış bu arada. Ön görüşme vs yapılmış oyuncu gelmeye ikna edilmiş ama sonradan hem takım hem de bruno o çıkışı yapınca planlar değişmiş. Şu an avrupanın en formda 2-3 ofansif orta sahasından biri adam.

yav sanki 30 milyona bruno bize gelmeye can atıyor da galatasaray ısrarla can alıyor

ben de bruno hastasıyım da belli ki gelmeyecek adam

gelse de minimum 40 bonservis ve 15-20 maaş isteyecek ki canın neredeyse 2 kayı ve dönüşü olmayacak bir yatırım

yerli kuralına girmiyorum bile
Kenan da bu gerçekçiliğini goremiyoruz hiç :d

Daha transfer sezonunun başında FB nin 22 ye ulaşan teklifini reddetmişlerdi. Doğru adamı bulup aldıktan sonra 3-5 milyonun pek bir önemi yok. Yanlış adam için geri dönüşü mümkün olmayan külfetlerin altına girilmesinden çekinirim hep. FB nin şu an ilk derdi Ederson mesela; az daha bize sokacaktı Okan Hoca, Allahtan başkan inisiyatif kullandı da sıyırdık.
ederson bize gelseydi fbdeki gibi olmazdı

Napoli,m.united,a.madrid,Dortmund peşinde İspanya milli oldu. Valencia'nin beklentisi 40-50 milyonmuş. Biz istesek +10 daha kitlemeye çalışırlardı herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt