Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
bizim için en maliyetsiz en mantıklı adam trossard gerçekten de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok. sadece vergiyi yatırma yükümlülüğü kulüpten futbolcuya geçti. net brüt değişmiyor.Bir yerde artik futbolcular maaslarinin vergisini ödeyecek diye okumustum. Takimlar bunu eskiden yap(miyormus). O durumda futbolcularin ayni net maasi almasi icin brüt maaslari yükselmelimi anlamina geliyor?
Maliyetsiz 30 bonservis 10 maaş mı?bizim için en maliyetsiz en mantıklı adam trossard gerçekten de
brahim diaz 30-35'e gelir. Real kullanmıyorCan şutör diyorsunuz da Ahmet kutucuda mesafe tanımaksızın vuruyordu herifin bizde dizlerinin bağı çözüldü şu paraya ikna etsen Bruno fernandes getirirsin veya merkeze mc tominay çekersin
yok. sadece vergiyi yatırma yükümlülüğü kulüpten futbolcuya geçti. net brüt değişmiyor.
Hakanı isterim, canı yıldız statüsünde 30-40a istememhakan istemiyorsun can istemiyorsun
yerli kimi alalım
AİHM reddetti bunu. Eski usul devam.Bir yerde artik futbolcular maaslarinin vergisini ödeyecek diye okumustum. Takimlar bunu eskiden yap(miyormus). O durumda futbolcularin ayni net maasi almasi icin brüt maaslari yükselmelimi anlamina geliyor?
adamın sözleşmesi seneye bitiyor, 31 yaşında, bonservis 10m euro.Maliyetsiz 30 bonservis 10 maaş mı?
Yok; FB 15 le başladı, 22 ye kadar çıktı, TS vermedi. Onu kastediyorsan, Uğurcan gitmeye hazırdı da bir anlamı yoktu.
40 a brahim miBrahim kim de 60-70 vericez
Can’a 40 veririm daha iyi
40 brahim40 a brahim mi
40 a can mi
Arsenal en önemli rotasyon oyuncusunu neden 10 bonservise bıraksın?adamın sözleşmesi seneye bitiyor, 31 yaşında, bonservis 10m euro.
Maaşı da maks 6-7m gelir.
Hatta fenerli manager hemen getiriyim diyordu fener için
Demekki çok geziyon o bölümlerde renktas kusura bakma sende az degilsinAga bu ne yav dk başı sütyen,külot reklamı çıkıyor.
adam herkese öneriliyor demekki çıkmak istiyorlarArsenal en önemli rotasyon oyuncusunu neden 10 bonservise bıraksın?
twitterda sürekli reklamı çıkan 50tllik ıq testi soruları gibi olmuş , herkesi 120 ıq çıkaranlardan40 a brahim mi
40 a can mi
Ben de aksine oyundan giderek soğuyup sildim geçtiğimiz haftaMüsait bir vakitte bf 6 yapmak lazım ahb oyunu sevdim gibi![]()
Ayarlayalım bir günİskender aramız kötü mütwitterda sürekli reklamı çıkan 50tllik ıq testi soruları gibi olmuş , herkesi 120 ıq çıkaranlardan
Sarayı 6 yada 8 oynatabilmen için savunma bilgisi gerekli.Maalesef o yok denecek kadar az .Sen sara ile oynarsan o mevkilerde yumuşacık olursun.Sert ve teknik olmalı bahsettigin yer 8 no.Katılıyorum Sara, Manu'ya giden Ederson kadar değerli bir oyuncu. Unutmayalım Ederson Brezilya 50 kişilik listeye çağrılmadı. Sara'yı sadece 10 no değil daha geride kullanmalıyız.
Brahim, sence40 a brahim mi
40 a can mi