- 31 Aralık 2015
- 14.762
- 9.644
- 1.588
Yok yav geçende de keçiboynuzu,bal reklamı çıkıyordu.Demekki çok geziyon o bölümlerde renktas kusura bakma sende az degilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav geçende de keçiboynuzu,bal reklamı çıkıyordu.Demekki çok geziyon o bölümlerde renktas kusura bakma sende az degilsin
Katılıyorum can 10 no mu o bile belli değil. Kanata evrilir en sonundaBrahim, sence
yooo nerden çıktıİskender aramız kötü mü
Ne bilim beni sevmiyormussun gibi geldi.yooo nerden çıktı
SgKatılıyorum can 10 no mu o bile belli değil. Kanata evrilir en sonunda
yok yav est niye öyle olsun.Soruyu cevaplayanlar açısından dedim ya onu hani kolay ıq testi sorusu gibiNe bilim beni sevmiyormussun gibi geldi.
Normal degil bu
1 milyona satmışlar. Bu sene çok iyi değil miydi?
Sevgi sozcuklerin beni simartiyor teşekkürler reis
Hagiden sonra beni en cok etkileyen topcumumuzdu. Cok az izleyebildik malesefGeçen xte Felipe’nin yanılmıyorsam Barça maçında ki performansı vardı. Şimdi bizde olsa o performansa yakın bir oyun oynasa en az 100 milyon ederdi. İşte bize Felipe gibi bir adam lazım.
Bende o paralari Can için fazla buluyorum renktas ama o listedeki hiç bir oyuncu kariyerlerin bu döneminde bize gelmek istemez. Hersey bonservisi ödeyebilmekle bitmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 325472
Can için sıkacak 50 kâğıdımız var demek, madem öyle az daha sıkıp şu listeden birini alıp rekabeti komple bitirmek lazım
@Nedim Burul60-70lik oyuncu değil 30-40lık oyuncu o da
60-70 vereceksen Odegaard alacaksın
İşlem yapın şu arkadaş hakkında
@Nedim Burul
@Nedim Sertel
@Nedim V. Duran
@Nedim Burul
@Nedim Sertel
@Nedim V. Duran
Nedimlerim, @Naci Liboş ile yaklaşık 3 saattir görüntülü konuşuyoruz, nasıl bir işlem yaptıysanız tadı damağımda kaldı diyor, bende o işlemden istiyorum![]()
Bunlar hep bilinç altı. Google beynini okuyor.Aga bu ne yav dk başı sütyen,külot reklamı çıkıyor.
Skor olarak derman olur. Gerek pozisyon alması, gerek bitiriciliği, gerek yetenekleri bunu net gösteriyor. Lakin oyun kurma konusunda ne kadar olur orası belirsiz.Can uzun deyip duruyorlar, bu çocuk bizim o bölgeye derman olabilir mi sizce?
10 no için daha net bir isim olması gerekmez mi?