Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.904
- 59.410
- 3.423
8 kişi var burda hocamUgurcan
Singo Lautaro di lollo ashley Philips mats rots
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 kişi var burda hocamUgurcan
40 potansiyeline isteniyor zaten 40. neyse ya boşver anlatmaya çalıştığımı. doğru dedin 20 bile etmez hatta40 potensiyeli var her şeyi süper yaparsa 40 eder, şuan kimse 30 bile vermez. Görücez zaten transfer sezonunda
Avdullahu lemina
Baris batrakov yunus
Osimhen
11 kurarken 2 mesaj atanı ilk kez görüyorumUgurcan
Benim şirketim olsa 20 bile vermem zaten40 potansiyeline isteniyor zaten 40. neyse ya boşver anlatmaya çalıştığımı. doğru dedin 20 bile etmez hatta
Renkdaşlarım Nacime işlem yapmış da Melihim sayısal analizimNaci ile görüntülü konuşmanızın sebebi nedir rtş
3 saat hemde.
Ahb eve bazen 5 bazen 8 giriyorum 11 12 de bayılıyorumYarişma nerede bırak şindi bf6 yi mutlak butlanla baskasini atayacaz bak![]()

Bir de 5 milyon falan maas verecekler bu cocuga. Singo felaketinden sonra Okan'in yeni bombasi.Kimse kusura bakmasın ama Can Uzun için 35 ve üzeri bonservis veren haindir.
Yine ortqyq bir isim attılar aylarca sakız gibi çiğnerler, her transfer dönemi aynı taktik bıktırdı.
Eyfel kulesinde sarı kırmızı LED döşeyip yakacaz. Kısa bir dernek türü ile kupa show yapacaz. Millli maçları izlemek için geceleri sabahlayacaz.Bizim yonetim ve transfer komitesi ne yapmakta acaba
Avdullahu lemina
Baris batrakov yunus
Osimhen
yok mu ulan safi gibi transfer açıklayacak bi başkan