Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Oblak
B.White Skriniar Merih Grimaldo
Guendouzi Chalhanoglu Kante
Greenwood L.Suarez Kerem
#Safibahce
B.White Skriniar Merih Grimaldo
Guendouzi Chalhanoglu Kante
Greenwood L.Suarez Kerem
#Safibahce
onu gordum okullardan biri mi diye merak ettim ama degil sanirimRI providence
Gs hiçbir zaman doğru tam transfer yapmıyor, her sene burada yazıyor. Haklı da çıkıyoruz ki ara transfer döneminde 5-6 oyuncu alıyorlar. Okan buruğun üstün performansı sayesinde şampiyon oluyoruz, kadro iyi falan değil. Adamlar ismi geçen isimeleri alırsa sen de izlersen onlar şampiyon olur. Geçen sene 10 numara almadan sezonu bitirdikHer sene aynı kişiler aynı terane sıktı valla bu nedir abi bu kadar korkak olmayın yav elinde sonunda şampiyon olacaklarini bal gibi biliyorsunuz ama her sene de hayvan gibi korkuyorsunuz sonra tabi herifler atıp tutar eder.
Biz kendimize bakalım nokta atışı eksikler giderilecek mi ne olacak ona bakalım. Heralde aç köpek gibi saldiracaklar kaç yıl olmuş sen olmasan sende saldıracaksin
Sorun zaten mevcut kadro adamlar doymuş açlık azalmış bunun en güzel örneği guardioladır city de her şey işlese bile yavaş yavaş momentumu kaybettiler.Takıma güveniyorum ben, iyi eklemeler de yapacağız.
Önemli olan genç ve aç isimleri iskelete doğru eklemek, şuan takımda 4 yıldır şampiyon olan isimler var, iskelet kadroya 2-3 yeni isim eklenirse yine en iddialı biz oluruz.
Kazıko klasman daireler abartmıyorum 8-10k
12 13 adam ne yawSorun zaten mevcut kadro adamlar doymuş açlık azalmış bunun en güzel örneği guardioladır city de her şey işlese bile yavaş yavaş momentumu kaybettiler.
Bir şeyi değiştirmek lazım yoksa 5/5 şu an en az ilk şampiyonluk kadar zor olacak.
CL olduğumuzu unutmamak lazım geçen sene deplasmanlar fazia, derbilerde yine son fener hariç döküldük.
12-13 adamlık operasyon gelmeyen her senaryoda sezon ortası istifa sesleriyle inlemeye başlar
Aç, iyi, aynı zamanda 2-3 nokta atışı kalite lazım.
Oğlum yarın Lig maçı mi var yarın Lig mi başlıyor bu ne ya almazlarsa beraber soveriz manyak misiniz nesiniz Haziran 7 de full kadro hazır olsun istiyorsunuzGs hiçbir zaman doğru tam transfer yapmıyor, her sene burada yazıyor. Haklı da çıkıyoruz ki ara transfer döneminde 5-6 oyuncu alıyorlar. Okan buruğun üstün performansı sayesinde şampiyon oluyoruz, kadro iyi falan değil. Adamlar ismi geçen isimeleri alırsa sen de izlersen onlar şampiyon olur. Geçen sene 10 numara almadan sezonu bitirdik
Fb kadrosundaki kalite adamlar:Benim kuzende Mert, sirinbaba gibi aynı Haziran temmuz Ağustosta şöyle yapicaz böyle kadro kurduk her bölgede 3 adam falan. Mayısa doğru sizin adamlar çok kaliteli bizimkiler topçu değil
Konu futbol değil durum patolojik.Oğlum yarın Lig maçı mi var yarın Lig mi başlıyor bu ne ya almazlarsa beraber soveriz manyak misiniz nesiniz Haziran 7 de full kadro hazır olsun istiyorsunuz
Oğlum yarın Lig maçı mi var yarın Lig mi başlıyor bu ne ya almazlarsa beraber soveriz manyak misiniz nesiniz Haziran 7 de full kadro hazır olsun istiyorsunuz
Moruk içinde okanın olduğu bir komiteye güvenmek için düpedüz saf olmak lazım hele konu transferse12 13 adam ne yaw
Mutlaka iyi isimler alacağız, para da var, ben rahatım biraz ya