Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson ayağı kırılsın tek gelmesin

o kadar soyluyorum

Gina geldi,direkt kötülük dilerim yeter

Sara > Gedson

Gedson’un tek avantajı daha hızlı ve top sürebilmesi.

Bunun dışında Sara her yönden Gedson’u top diye oynar

Biri Rusya’da takılırken diğeri belki Aston Villa’ya transfer olacak.
aston villaya transfer olsa nolur ki ha olmaz zaten o işin oluru yok tamamen twitter kolpası da kimseyi kesemez tielamansı mı kesecek :D onanayı mı mcgini mi ? ordan köyüne geri döner
tr liginde ki tempoya ayak uyduramayan belini döndüremeyen adam premier ligde nasıl yapacak
bu gün dünya futbolunda x > y demek kadarda saçma bişi yok hele hele okanlı gsnin sisteminde rashica geliyor saneden daha fazla katkı sağlayıp aynı istasitikleri yapıyor neredeyse senin takım dinamiğin oyun sistemin bir kere sara tarzı bir adama uygun değil önde baskıya gidemeyen , tempo yapamayan , geçiş hücumu yediğinde geri dönemeyen fiziksel atletik eksikliği olan hiç bir orta saha gs de tutmaz

Sara > Gedson

Bana kalırsa bu 2 tip oyuncuya da ihtiyacımız var, biz biraz uçuyoruz Thuram, Camavinga filan diye ama inşallah hayal kırıklığına uğramayız

aston villaya transfer olsa nolur ki ha olmaz zaten o işin oluru yok tamamen twitter kolpası da kimseyi kesemez tielamansı mı kesecek :D onanayı mı mcgini mi ? ordan köyüne geri döner
tr liginde ki tempoya ayak uyduramayan belini döndüremeyen adam premier ligde nasıl yapacak
bu gün dünya futbolunda x > y demek kadarda saçma bişi yok hele hele okanlı gsnin sisteminde rashica geliyor saneden daha fazla katkı sağlayıp aynı istasitikleri yapıyor neredeyse senin takım dinamiğin oyun sistemin bir kere sara tarzı bir adama uygun değil önde baskıya gidemeyen , tempo yapamayan , geçiş hücumu yediğinde geri dönemeyen fiziksel atletik eksikliği olan hiç bir orta saha gs de tutmaz

Sara bizim takımda topsuz oyunda en aktif oyuncu

Gedson’da asla olmayan pas ve oyun kurma becerisine sahip

Aralarında çok ciddi bir kalite farkı var

Sara’yı çok büyütüyor Gedson’u da çok küçültüyorsunuz gözünüzde, kıyaslanacak adam değiller ama seviye olarak ahım şahım bir farkları yok hatta bizim lig için Gedson daha efektif bir adam ama Gedsonla ikili orta saha oynayamazsın üçlü oynaman gerekir.

Gedson iyi adam özellikle CL'de fayda sağlar şu anda çok uç isimlerin ismi geçiyor sonra son gün Maestro kovalıyor durumda kalmayız umarım. Thuram, Camavinga falan derken olası orta saha adaylarını kaçırmamak lazım.

Sara > Gedson

Sarayi abartmıssın sanki sara xavi de gedson oriol romeu yav

Gedson uygun bedelle gelirse iyi olur ama Sara’yı gönderdiğimiz takdirde yerine benzer bir oyuncu almalıyız yoksa teknik kapasite olarak eksiliriz.

Sara bizim takımda topsuz oyunda en aktif oyuncu

Gedson’da asla olmayan pas ve oyun kurma becerisine sahip

Aralarında çok ciddi bir kalite farkı var
topsuz oyunda bi de ha :D umarım sahada yürüyerek bile 10 km katedilen mesafeye istinaden en çok koşanlar arasında gördüğün için böyle düşünmüyosundur rengim
ama ne diyim aston villa yapacağına inanan adamın böyle düşünmesi de normal

Sara takımın en çok koşan, en hareketli oyuncusu. Başka birini düşünerek yazdın bunları herhalde. Bir de bunları CL gibi en yüksek seviye futbolda yaptı.

Sarayi abartmıssın sanki sara xavi de gedson oriol romeu yav

Hayır yau, Sara ve Gedson zaten farklı profil oyuncular, mesela yan yana oynayabilirler ama birbirlerinin yerine oynayamazlar.

Ben Sara’yı sattığımız zaman orta sahada teknik kapasite açısından düşüş olacak, yerine gelen oyuncunun Gedson olmaması lazım onu diyorum

Umarım haberin doğrudur. Gedson'a 25 milyon bonservis verileceğine Psg transferi iptal olan Batrakov'u yada çoğu kişinin bahsettiği Kislyak alınsın. En azından bir heyecan olur. Ha bana kalsa bu 20-25'e Magassa'yı alabilirsin onu alırdım. 30-35 çıkabiliyorsak Ugochukwu'yu alırdım. Yine Pape Sarr'ı da 25+bonusa bırakabilir Tottenham.

Lemina ne olacak acaba? Lemina ve Torreira kalırsa direk bir 6 numara daha almak 10 yabancı konusunda saçma geliyor. Daha doğrusu keşke Lemina veya Torreira 'dan biriyle yolları ayırıp oraya gerçekten sağlam bir 6 numara alınsa keşke

Ama her iki oyuncu da kalacaksa 6 numaradan ziyade 8 ve 10 daha acil ihtiyaç önce bu 2 mevki için oyuncu alınmalı

topsuz oyunda bi de ha :D umarım sahada yürüyerek bile 10 km katedilen mesafeye istinaden en çok koşanlar arasında gördüğün için böyle düşünmüyosundur rengim
ama ne diyim aston villa yapacağına inanan adamın böyle düşünmesi de normal

Sara takımın topsuz alanda en hareketli oyuncusu. Bunu ististastiklere göre değil bu sene gerek evde gerek statta izlediğim maçlara göre söylüyorum

Tabii ki sen farklı düşünebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt