Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem demirbayın 23/24 de oynadığı topun yarısını keşke sarada oynasaydı
Kerem Demirbay önce zayıf ayağını yürümek dışında kullansın sonrasını tartışırız. 180 derece açıyla sınırlı top oynamaya çalışan adamdan büyük takıma orta saha topçusu olamaz. O sezon en çok eleştirilen topçuların başında geliyordu ki yerine adam alındı zaten.

"Kör ölür badem gözlü olur" başka bir şey değil.

Son düzenleme:
Hayır yau, Sara ve Gedson zaten farklı profil oyuncular, mesela yan yana oynayabilirler ama birbirlerinin yerine oynayamazlar.

Ben Sara’yı sattığımız zaman orta sahada teknik kapasite açısından düşüş olacak, yerine gelen oyuncunun Gedson olmaması lazım onu diyorum
Sara yerine gedson ön tarafada sara ve yunustan iyi orta saha özellikli teknik ondeki adamlari oynatan ve gerektiginde skorda bir profil iyi olur gayet işte. Aralarinda çok buyuk fark yok bence sara ile gedsonun evet farkli profil oyuncularda.

45-50 Can Uzun yerine

15 Gedson
15 Aral
Kalan 10 milyonu da maaşa göm Bernardo’ya

Daha iyi olabilir bence bu arada

Kerem Demirbay önce sol ayağını yürümek dışında kullansın sonrasını tartışırız. 180 derece açıyla sınırlı top oynamaya çalışan adamdan büyük takıma orta saha topçusu olamaz. O sezon en çok eleştirilen topçuların başında geliyordu ki yerine adam alındı zaten.

"Kör ölür badem gözlü olur" başka bir şey değil.
23/24 102 puan yaptığımız sezonu tekrar irdelemeni ve hafıza tazelemeni öneririm rengim senden

Piyasa uçmuş durumda. 25 milyona Gedson'u havada alırım. Dripling özelliği ve savunma katkısı gayet iş görür. Skorunu da artırdı son 2 yıldır.

bu sezon kendine geldi neden gitmiyoruz her türlü işimizi görür.

23/24 102 puan yaptığımız sezonu tekrar irdelemeni ve hafıza tazelemeni öneririm rengim senden
23/24 sezonunu tartışmıyoruz Kerem Demirbay'ı tartışıyoruz. Tek bacakla 180 dereceyle sınırlı top oynayan adam bugünkü Galatasaray'ın orta sahası olamaz. Olamadı da. Torreira-Sara-Lemina bu adamların en büyük yarattığı fark, oyunu 360 derecede elit seviyede top hakimiyetiyle oynayabilmesi. Bu adamlar gidip oraya bu özellikleri barındırmayan vasat biri gelince anlaşılacak değerleri.

bu sezon kendine geldi neden gitmiyoruz her türlü işimizi görür.

Renktaş bu herif çok kaçak oynuyor. Fm’de çok iyi yükseliyordu, merakımdan kendisi hakkında yapılan detaylı analizleri izledim. Kaçak oynuyordan kastım fiziğe vs bakınca hiç öyle durmuyor ama çok yumuşak bir oyuncu

Okan Hoca evde keyif purosu yakıp şu videoyu izliyordur. Yayda basıp top kapsın, ataklarda ceza sahasına çıksın.

Ama artık 28’e yaklaşmış Gedson’a 25 basmak akıllıca iş değil. 10-11 civarına kadar bonservis olsa anlarım. Hele Torreira - Lemina bu kadar düşmüşken. Bir de bu adam gittiği hiçbir yerde şampiyon olamıyor. Misal Lemina ve Torreira ilk geldiklerindeki formda olur önlerinde Mertens olur o zaman Gedson’u rotasyona alırsın. Şuan doğru zaman değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt