Transfer Nöbeti #3 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara' ya çok fazla övgü ve yergi yapılıyor, iki uç da yanlış, adamın temel sorunu istikrarsızlık. İçerdeki Liverpool eleme maçında oynadığı oyun, uzun süredir izlediğim en baskın orta saha performanslarından biridir ve karşılığı direkt 3 haneli rakamlardır mesela. Aynı adamın sonraki maçlarda tel tel döküldüğünü de gördük. Kolay vazgeçilecek bir oyuncu asla değil ama iyi teklif gelirse değerlendirilip mevkii daha net ve daha istikrarlı bir adam bulunabilir; bunun ön hazırlığına çoktan başlanmalıydı. Umduğumdan değil de işte....

Ve doğal olarak saneninde verimi otomatikman artar ama bu sefer dikine oynayan orta sahadan ziyade ısıran mücadeleci bir orta saha çok daha elzem olur bence
yani artık herkesi övmeye başladım ondan öyle dedim de izin varsa gerçekte nasıl olduğunu da yazarız

Çok mantıklı muaniyi baglanti oyuncusu olacakta kullanabiliriz değil mi
İleri uçta her yerde oynatırsın. Süre alamama sorunu da olmaz bir maç Osimhen diğer maçlarda Sane yada Barış'ı dinlendirebilirsin gönül rahatlığıyla. Lakin zor transfer oyuncu Juve'ye dönmek istiyor sanırım. Bir de Psg bu sefer zorunlu satın alma ile kiralamak yada direk satmak istiyor 25-30 civarına ve oyuncunun maaşı da 8 civarı olur herhalde.

İleri uçta her yerde oynatırsın. Süre alamama sorunu da olmaz bir maç Osimhen diğer maçlarda Sane yada Barış'ı dinlendirebilirsin gönül rahatlığıyla. Lakin zor transfer oyuncu Juve'ye dönmek istiyor sanırım. Bir de Psg bu sefer zorunlu satın alma ile kiralamak yada direk satmak istiyor 25-30 civarına ve oyuncunun maaşı da 8 civarı olur herhalde.
Yaşı 27 daha 2 3 sene değerlendirip geri dönüşte sağlanır bence madi olarak.Neyicede piyasası olan bir topçu.

Estağfurullah ben sadece greenwoodun bu derece ilahlastirilmasina tepki koydum
sadece sana demiyorum yav dün 2-3 sayfa hani bu konuşulmuş da ondan böyle bir karar aldım artık daha bizlen ismi çıkan herkesi övüp fbnin ilgilendiği herkese çöp deme moduna geçtim özgür iradeden artık vazcaydım böyle de bakalım bi nasıl oluyo

İcardiyle hala vedalaşamayan bir takım, hiçbir transfer çalışması yapmasa da olur

İcardi piyasayı yokladı muhtemelen bizden alacağı teklifin yarısını bile alamamıştır bizimkiler teklifi geri çekmez ise bu işin sonu sözleşme uzatma. İşin kötü tarafı belki de tarihimizin en ikonik futbolcusunun kalırsa Tarık Çamdal muamelesi görecek olması. Yabancı sınırı performansı falan umurumda değil açıkcası en çok üzüldüğüm nokta bu efsanenin olası bir kötü sezonda düşeceği durum. Twitterda ergen tayfa hakaret vs etmeye başlamış şimdiden bu işi İcardinin imajına zarar vermeden çözülmesi lazım.

Allah kahretsin hala Icardi konuşuluyor kulüpte. Bu Dursun dan bi halt olmaz yav

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Her sene transferde herkes bizim keyfimizi bekleyecekmiş gibi davranıyoruz. Sorumlusu da Kavukçu ya da hoca değil net olarak Dursun Özbek.

Her sene bi bahanesi var, bu seneki de Icardi ve Dünya Kupası oldu.

Tüm piyasa duracak seni bekleyecek dimi başkan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt