Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.649
- 40.363
- 3.413
Sonunda adini degistirtmiṣsin. Tebrikler rtsAdımı Ahmet Goethe S. Okar olarak değiştirir misiniz???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda adini degistirtmiṣsin. Tebrikler rtsAdımı Ahmet Goethe S. Okar olarak değiştirir misiniz???
@Sadri Baykam inaniyordu hy demiṣSaibari haberine inananlarla saficiler ayni mental eriskinlige sahiptir
Plan yokki, hangisi uygunsa hangisi kabul ederse o gelecekKulübün en fazla bolluk yaşadığı dönemde paraları bomboş harcamaya devam ediyoruz.
Bernardo diyorlar bambaşka bir adam
Can Uzun bambaşka ötesi bir adam
Saibari ismi geçti diyelim o zaten daha da başka bir adam
Hayal Bruno Fernandes diyorlar diğer üçüyle alakası yok
10 numaradan ne bekliyoruz biz? Buna göre maliyet göz önüne alarak bir liste oluşturursun önce bütçenin üstündeki dener sonra bütçene inersin.
At olmuyor diye öküz peşinde koşuyoruz sürekli.
Doue’nin alternatifi Jelert
Mctominay alternatifi Sara
Mikautadze alternatifi Morata
Arias alternatifi Zalewski olmayınca Sallai
Şu aptallıklar hala bitmiyor.

2si farklı yıllar doğru değil.Erden timur zamanında mctominay ilgilendik bonservis veremiyorduk.Sara'yı 18 milyona alırken Scott McTominay 30,5 milyona Napoli'ye uçmuştu oyuncu niyetliydi ama bunu değerlendirememiştik transfer pazarında daha aktif bir sezon geçirmemiz gerekiyor

Inter parayi basan dudugu calar diyor. Safide para varsa bu haberin hicbir degeri yokKardeşim Safi transferi bitirdim diyor. Sizin artık söz hakkınız mı var? Boşa mı diyecek adam transferi bitirdim diye?![]()
Ahmedim mahlasın forumda yayılıyor Şiir gibisinAdımı Ahmet Goethe S. Okar olarak değiştirir misiniz???
Doğru zaten Uefa limitleri falan da kimin umurundaki. Safi dehasıyla sistemdeki açığı bulmuş sonuçta.Inter parayi basan dudugu calar diyor. Safide para varsa bu haberin hicbir degeri yok
Abi rüyamda bana beğeni veriyodun uzun zaman sonraDoue de atlatırdı muhtemelen Arias da atlatırdı.
Bize versatil ve senede 40+ maça çıkacak adamlar lazım. Aynı zamanda fizikli ve mücadele gücü yüksek olmalı, bu sağlanınca takımda yer buluyor zaten.
Hatipoğlu diye bir adamın kişisel PR’ı için 7-8 m euroya 30 m euro edecek Doue’yi alamadık yetmedi 10a Jelert aldık üstüne yetmedi fahiş bedele Singo aldık, 1 yanlış 8 yanlış getiriyor bizde.
Hani kerem transferinden dolayi ceza gelecekti? Oda gelmediDoğru zaten Uefa limitleri falan da kimin umurundaki. Safi dehasıyla sistemdeki açığı bulmuş sonuçta.
Adamlar Hakan Safi'yi o kadar tanımıyorlar ki adamı Beşiktaş başkan adayı sanmışlar.![]()
![]()
![]()