Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.908
- 1.433
ulan yine elde kaldi Sallai
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkumuzdan isim veremiyoruz. Duyduğuma göre 2 bira içince kendini lenin sanıyormuş.forumda meczup var
15 oyuncuyla 60 maçı oynamaya çalışırsan seçerler tabi.
15 oyuncuyla 60 maçı oynamaya çalışırsan seçerler tabi.
Dün yaptığım kadroda Bernardo' yu 8.5 niyetine sağ içe, Can' ı sol öne LAM olarak yazmıştım; asimetrik 4-3-3 yani...10-12 maaş 2+1 maaş gibi bir kontratla Bernardo' ya hayır denmez; hem mücadele yönüyle eksik kalmayacak, hem de oyun kurulumuna liderlik edecek başka pek kimse de aklıma gelmiyor alınabilecek. Ancak bu iş olursa, Okan Hoca Bernardo' ya 10 numara/forvet arkası rolü verecektir ki o durumda beklendiği kadar efektif olamama ihtimali az değil; topla daha çok buluşabileceği bir rol üstlenmeli.Can da endiselerim var. Okan burukun pres oyununa hic uygun degil gibi. Beranardo bile cok daha fazla is yapar o hususda. Adam yorulmak ne demek bilmiyor. Mertens gibi hep kosar. Hatta yasida cok daha genc. Ilkayada benzemez zaten ilay hicbir zaman kosan adam olmadi. Can gelecege yatirim olur evet ama bernardoda gelecek 3 sezon clde basari demek. Daha sonra yine yap gelecege yatirim. Öntaraftaki kisir oyunda tarih olur. Sadece oyunu kurmakla degil osimhenin indirdigi toplari degerlendirmek demek. Arkasina camavinga veya thurami alacan tamam olur Leminayida göndermem gerekirse 6 olarak ve stoper yedegi olarak kullanirim. Bu denklemde gidicek olan adam torreira olur.
Sergenim, Lamborghini şanzımanı gibi konudan konuya çok hızlı geçiyorsunAbi rüyamda bana beğeni veriyodun uzun zaman sonra
Bu kalbini fethettiğim anlamına geliyor
Demekki en çok beni seviyorsun kardeşin olarak
Oğluma lazimlik alacak hakan motz